Libnet.ro
UNICEF

16:30

Armele folosite in atacul de la Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania

România Liberă România Liberă,
Armele folosite in atacul de la Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania

Armele folosite in atentatul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania. Aceasta afirmatie este facuta de un expert in armament pentru ziarul The Telegraph. continuă pe România Liberă

The Telegraph: Armele atentatorilor din Franta ar putea proveni din Romania

Cotidianul The Telegraph a publicat o analiza privind arsenalul teroristilor care au atacat sediul aiarului de satira francez Charlie Hebdo. Atacatorii aveau un arsenal in valoare de 25. 000 de euro, scriu.

Charlie Hebdo ar putea obtine 10 milioane de euro din vanzari si donatii

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta revista pariziana care, la sfarsitul lunii decembrie, intampina dificultati in a-si plati angajatii.

Armele folosite in atentatele de la Paris ar putea proveni din Romania

Potrivit unui expert al grupului elvetian Small Arms Survey, este posibil ca armele automate folosite de fratii Kouachi in atentatul terorist din Paris, asupra jurnalistilor de la Charlie Hebdo, sa fi fost fabricate in Romania sau Bulgaria.

Angela Merkel, stearsa din filmul in care Al Qaeda revendica atacul de la Charlie Hebdo

Al-Qaida a revendicat atentatul de la sediul revistei franceze de satira Charlie Hebdo printr-un clip postat pe Internet. Jihadistii prezinta pe fundal imagini de la marele mars de la Paris de duminica, la care au.

Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 MILIOANE de euro din vanzari

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta.

Armele cu care teroristii au comis atacul de la redactia Charlie Hebdo, cumparate din Belgia

Armele cu care cei doi teroristi au comis atacul de la redactia Charlie Hebdo din Paris au fost cumparate din tara vecina, Belgia, sustin anchetatorii. Traficantul de arme a cerut 5. 000 de euro pentru.

Armele teroristilor care au atacat redactia Charlie Hebdo, posibil sa fi fost fabricate in Romania sau Bulgaria

Potrivit unui expert al grupului elvetian Small Arms Survey, este posibil ca armele automate folosite de fratii Kouachi in atentatul terorist din Paris, asupra jurnalistilor de la Charlie Hebdo, sa fi fost fabricate in Romania sau Bulgaria.

Jurnalistul Jim Clancy a demisionat dupa 34 de ani de la CNN, in urma unor dezbateri online privind Charlie Hebdo

Jurnalistul american Jim Clancy a demisionat, vineri, de la CNN, dupa 34 de ani in care a lucrat la aceasta televiziune, in urma unei dezbateri controversate, pe Twitter, cu activisti pro-Israel despre atacul terorist de la redactia saptamanalului francez Charlie Hebdo, informeaza ynetnews. com, citat de Mediafax.

Viitorul dupa Charlie Hebdo. Care este pericolul pentru Romania

Islamofobia va fi si mai mare si mai periculoasa in Europa, in urma atacurilor teroriste de la redactia Charlie Hebdo, atrag atentia specialistii. Pana si o societate mai letargica, precum cea romaneasca, ar putea avea de suferit, insa posibilitatea atacurilor teroriste pe teritoriul romanesc ramane mica.

Proteste violente in Pakistan si Niger fata de ultimele caricaturi cu Mohamed din revista Charlie Hebdo

Politistii pakistanezi au tras focuri de avertizare si au intervenit cu tunuri de apa, vineri, pentru a dispersa o multime care manifesta impotriva revistei satirice franceze Charlie Hebdo in fata consulatului francez la Karachi, Pakistan. in Niger, centrul cultural francez din orasul Zinder a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )