Libnet.ro
UNICEF

19:30

ARPIM/APMGR: Suplimentarea cu 175 milioane lei la BaT din trimestrul 4 este necesara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARPIM/APMGR: Suplimentarea cu 175 milioane lei la BaT din trimestrul 4 este necesara

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) considera ca suplimentarea bugetului medicamentelor trebuie privita ca o prioritate pentru pacientii romani, fiind necesara alocarea a 175 milioane lei in plus la bugetul aprobat trimestrial BaT) incepand cu trimestrul 4 al anului curent, potrivit unui comunicat comun al celor doua asociatii remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Producatorii de medicamente cer suplimentarea bugetului trimestrial cu 175 mil. lei

Producatorii farmaceutici din Romania bugetul trimestrial pentru medicamente trebuie suplimentat cu 175 milioane lei incepand cu ultimele trei luni ale acestui an, o masura necesara pentru a raspunde nevoilor reale de tratament ale pacientilor.

Profitul net al BRD este de 123 milioane lei, dublu fata de aceeasi perioada din 2013

Profitul net in primul semestru al acetui an a adus 123 milioane lei pentru BRD, fata de 62 milioane lei in primul semestru din 2013, iar rata creditelor neperformante conform IFRS a scazut la 23,4% in iunie fata de 24,8% din decembrie 2013, in timp ce rata creditelor neperformante conform definitiei Bancii Nationale Pierdere 2) a fost de 20,4% in iunie, potrivit unui comunicat BRD ce prezinta rezultatele financiare din primele sase luni.

Profitul net al BRD este de 123 milioane lei

Profitul net in primul semestru al acetui an a adus 123 milioane lei pentru BRD iar rata creditelor neperformante conform IFRS a scazut la 23,4% in iunie fata de 24,8% din decembrie 2013, in timp ce rata creditelor neperformante conform definitiei Bancii Nationale Pierdere 2) a fost de 20,4% in iunie, potrivit unui comunicat BRD ce prezinta rezultatele financiare din primele sase luni.

Guvernul aloca fonduri pentru sinistrati. 50 milioane lei pentru cele sase judete afectate de inundatii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca autoritatile din judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman si Prahova, zone afectate de inundatiile recente, vor primi o suma totala de 50 milioane lei. Ministerul.

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi modernizate cu 122 milioane lei

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a semnat un contract de 122,6 milioane lei cu CFR prin care va reabilita podurile de cale ferata peste Dunare, durata de executie a lucrarilor fiind stabilita la 23 de luni.

Rectificarea bugetara: Veniturile din taxele pe proprietate se majoreza cu 1 miliard de lei, in schimb scad cu 1,8 miliarde lei la TVA/ Cheltuielile de personal cresc cu 108 milioane de lei, iar cele cu bunuri si servicii cu 207 milioane lei

Veniturile bugetului general consolidat se majoreaza cu 1,07 miliarde de lei, iar cheltuielile bugetare cu 1,34 miliarde de lei, deficitul bugetului consolidat crescand cu 270,7 milioane lei pana la 14,76 miliarde lei, se arata in proiectul de rectificare publicat pe site-ul Ministerului Finantelor. In ceea ce priveste bugetul de stat, veniturile se reduc cu 375,8 milioane de lei, in timp ce cheltuielile cresc cu 517,2 milioane de lei. La capitolul venituri va fi o reducere de 1,8 miliarde de lei din TVA. In schimb, cresc veniturile din taxele pe proprietate cu circa 1 miliard de lei. La cheltuieli, vor fi majorari cu 102,8 milioane de lei pentru cele de personal si de 205,7 milioane de lei pentru cele cu bunuri si servicii. Vezi in text principalele modificari pe care doreste sa le faca Guvernul asupra bugetului.

Circa 200 milioane lei in plus la unele bugete, pentru prezidentiale

Bugetele Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Serviciului Telecomunicatii Speciale STS) si Autoritatii Eelectorale Permanente vor fi suplimentate cu o suma totala de 192,4 milioane de lei, pentru organizarea alegerilor prezidentiale, cei mai multi bani urmand sa primeasca MAI, respectiv 166. 000 lei.

BRD revine pe plus si anunta un profit net de 123 milioane lei pe primul semestru din 2014

BRD, filiala grupului francez Societe Generale, si al doilea mare creditor bancar al economiei, a anuntat vineri rezultatul financiar pe primele 6 luni: profit de 123 milioane de lei. Rezultatul este remarcabil, cata vreme francezii isi ratasera tinta de a reveni in 2013 pe profit, dupa doi ani consecutivi de ierderi si numeroase schimbari in management.

Sorin Oprescu: Bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 de milioane lei din cele 4 miliarde estimate la inceputul anului

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 milioane de lei din cauza unei greseli facute de Ministerul de Finante in estimarea cotelor defalcate din TVA si impozitul pe venit ce urmau a fi redistribuite municipalitatii. Bugetul estimat pentru 2014 la inceputul anului a fost de circa 4 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca rectificarea negativa anuntata este mai mare de 10% din acest buget. Ramane de vazut ce cheltuieli vor fi taiate pentru a sustine taierea substantiala din bugetul Bucurestiului.

Impact a obtinut 80,13 milioane lei, in urma majorarii capitalului social

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) a finalizat procesul de majorare de capital social, toate cele 80 de milioane de titluri scoase la vanzare fiind subscrise la un pret de 1,01 lei/actiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )