Libnet.ro
UNICEF

08:00

Arta si rapul se intalnesc in cel mai nou clip semnat Big Sean Beware!

Devorator Monden Devorator Monden,
Arta si rapul se intalnesc in cel mai nou clip semnat Big Sean Beware!

Artistul american face echipa pentru acest single cu bunii sai prieteni, rapperul Lil Wayne si cantareata Jhene Aiko. Beware este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al rapperului, intitulat Hall Of Fame, care urmeaza a fi lansat pe 27 august. Videoclipul single-ului Beware este unul de imagine in care culorile si umbrele . continuă pe Devorator Monden

Fete frumoase si miscari sexy in cel mai nou clip Pacha Man feat. Alex Velea Aia e!

Vara este inca in toi si artistii romani se intrec in a lansa piese potrivite pentru acest anotimp. Asta se aplica si in cazul lui Pacha Man, care a lansat videoclipul celui mai recent single al sau, Aia e, in colaborare cu Alex Velea, clip realizat de echipa HaHaHa Video Production. Videoclipul prezinta, de fapt, .

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

Lady Gaga goala in cel mai nou numar V Magazine! Vezi aici fotografiile!

Cand vine vorba sa isi promoveze proiectele, excentrica artista nu se da in laturi de la nimic si accepta orice provocare de dragul artei. Nu a facut exceptie nici in acest caz, cand a realizat o sedinta foto extrem de sexy pentru ultimul numar al revistei V Magazine. Lady Gaga apare pe coperta purtand o .

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Ponta: Nu am pe nimeni in vizor pentru a fi remaniat. Cel mai clar si-a indeplinit criteriile Fenechiu

Premierul Victor Ponta a spus, marti seara, ca nu are nemultumiri majore in ceea ce priveste activitatea vreunui ministru, astfel incat sa-l remanieze si a precizat ca cel care si-a indeplinit cel mai.

Oprescu: Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp

Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp, a declarat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit Antena3. ro.

Oprescu: Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp

Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp, spune edilul Capitalei, Sorin Oprescu. Primarul general se plange ca RATB nu aduce profit, iar cheltuielile companiei nu mai pot fi suportate de.

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

Cel mai bun pandur pleaca in Franta pentru 800.000 de euro

Mijlocasul pandur Dan Nistor va pleca la Evian, in Ligue 1. Gruparea franceza va achita 800. 000 euro pentru transferul mijlocasului echipei gorjene, cel mai bine cotat din lotul formatiei targujiene.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )