Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari. continuă pe B1

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

Cel mai batran om din lume: Plimbati-va mult, evitati pastele si zaharul!

Un barbat bolivian nascut in 1890 ar putea fi desemnat cea mai varstnica persoana din lume a carei nastere a fost inregistrata oficial, informeaza presa internationala, conform Mediafax .

Romania e privilegiata. Asa arata cel mai PROST drum din lume, pe care este IMPOSIBIL sa mergi cu masina

In Romania chiar si autostrazile date in folosinta de cateva luni au gropi, insa soferii nemultumiti ar trebui sa vada aceste imagini din Rusia pentru a se racori. Pe acest drum asfaltat, situat la 160 de.

Poate viitoarea cea mai inalta cladire din lume sa arunce China in genunchi?

Explozia constructiilor imobiliare, in special in cazul celor mai inalte cladiri din lume, coincide cu ivirea crizelor economice, conform Indicelui Barclays Skyscraper , iar inaltimea acestor zgarie-nori reflecta, de asemenea, amploarea crizei. Daca.

Totul despre iPhone: Apple are ocazia perfecta de a se alia cu cel mai mare operator din lume si de a castiga China

Apple isi va prezenta noul telefon in mai putin de o luna, conform zvonurilor. iPhone 5C este pe lista, e acel telefon ieftin asteptat de la Apple, alaturi de iPhone 5S. Dincolo de lansarea telefoanelor, Apple este aproape de cea mai mare lovitura pe piata telecomunicatiilor: succesul in China prin cel mai mare operator telecom din lume.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

Zilisteanu: Statisticile globale ascund diavolul in detalii

Preturile bunurilor imobiliare vor inregistra cel mai inalt nivel din ultimii ani, in urmatoarele 12 luni, potrivit unui studiu realizat de EY-Global.

Cea mai veche publicatie din lume e doar o editie online astazi. Istoria marilor ziare ale lumii porneste din secolul XVIII

Pe 15 august 1888 se infiinta ziarul Adeverul. Cu momente agitate in istorie, cu interuperi si cu modernizari, ziarul a ajuns astazi la 125 de ani. Suntem printre cele mai vechi publicatii din lume inca active, desi istoria gazetelor europene si globale incepe putin inainte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )