Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce artisti fac parte din cei 100 de muzicieni care vor juriza show-ul de talente Canta acum cu mine, prezentat de Cabral

Adevărul Adevărul,
Ce artisti fac parte din cei 100 de muzicieni care vor juriza show-ul de talente Canta acum cu mine, prezentat de Cabral

Pro TV a anuntat o parte din cei 100 de artisti care vor juriza, sub conducerea Loredanei Groza 48 de ani). Majoritatea sunt fosti concurenti Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Romnia, printre tarile dispuse sa gazduiasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane (surse)

Romania se numara printre tarile europene care ar fi dispuse sa primeasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane, la bordul carora situatia ar fi tensionata, scrie AFP, care citeaza o sursa diplomatica europeana.

Jean-Claude Juncker: Pledam in 2014 ca Romania trebuie sa faca parte din Schengen. Raman fidel acestei promisiuni

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat joi, la Ateneul Roman, ca ramane fidel credintei sale ca Romania trebuie sa faca parte din spatiul Schengen. Pledam in 2014 ca.

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie sa stea mereu in spatele lui Kate Middleton

De cand a devenit ducesa, Meghan Markle este obligata sa faca un pas in spate atunci cand se afla in prezenta rudelor care fac parte din Familia Regala. Evident, nimeni nu merge in fata Reginei Elisabeta.

Smecheria prin care bancile fac profit din creditele restante

Pentru a recupera sume mai mari din executarile silite, unele banci cumpara la licitatie imobilele restantierilor, pentru a le vinde ulterior mai scump. Astfel, datornicii nu isi mai vad casa la samsari, ci.

O parte din copilul tau ramane in tine dupa ce nasti. A fost demonstrat stiintific!

Material genetic din copilasul purtat in burtaramane in corpul mamei ani buni dupanastere. Transferul de celule catre corpul mamei se numeatemicrochimerism fetal sau feto-matern. Cu alte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )