Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA Targu-Mures - Steaua 1-1. Continua degringolada in tabara campioanei

Adevărul Adevărul,
ASA Targu-Mures - Steaua 1-1. Continua degringolada in tabara campioanei

Cu fostul antrenor Mirel Radoi in tribuna, Steaua a remizat, scor 1-1, in meciul din deplasare cu ASA Targu-Mures, disputat insa la Cluj. Nicolae Dica a debutat si el cu stangul in cariera sa de antrenor principal, dupa un sezon si jumatate in care a fost secundul ros-albastrilor. continuă pe Adevărul

FRF da inapoi. Astra Giurgiu si ASA Targu-Mures au scapat de depunctare

Comisia de Disciplina a FRF a respins sesizarea Administratiei de monitorizare financiara a cluburilor din Liga I in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate pentru incalcarea regulamentului national de licentiere a cluburilor.

Astra Giurgiu si ASA Targu Mures au scapat de depunctare. Viorel Duru: Vom face apel

Comisia de Disciplina a FRF a respins sesizarea Administratiei de monitorizare financiara a cluburilor din Liga I in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate pentru incalcarea Regulamentului national de licentiere a cluburilor si de fair-play financiar.

Bergodi ramane la ASA Tg.Mures: N-am cerut rezilierea contractului

Cristiano Bergodi ramane pe banca vicecampioanei ASA Tg. Mures, dupa ce in ultimele zile s-a speculat ca tehnicianul italian ar urma sa fie inlocuit dupa meciul cu Steaua.

Ciolos, despre autostrada Targu-Mures-Iasi: In master plan e pe locul doi ca prioritate, o sa lansam studiile de fezabilitate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, privitor la realizarea unei autostrazi pe ruta Targu-Mures - Iasi, ca un astfel de proiect exista in master planul de transport, iar in maxim zece zile va fi prezentat un plan mai detaliat despre ceea se va putea realiza in acest sens, scrie Agerpres.

Prima record pentru Dan Petrescu, dupa castigarea Cupei Chinei. Bursucul vrea sa aduca intariri de la ASA Tg. Mures

Dan Petrescu a castigat al doilea trofeu in ultimele sase luni, dupa Supercupa Romaniei, luata cu ASA Tg. Mures, in iulie, el reusind sa-si adjudece si Cupa Chinei, cu Jiangsu Sainty.

ASA Tg.Mures si Steaua s-au anihilat pe Cluj Arena si raman la limita playoff-ului

Un derby al suferintei pe Cluj Arena intre doua echipe care s-au luptat sezonul precedent pentru titlul in Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )