Libnet.ro
UNICEF

19:15

Asa am trait LIVE: Steaua - Copenhaga 1-0

Online Sport Online Sport,
Asa am trait LIVE: Steaua - Copenhaga 1-0

Steaua a jucat joi seara, in direct pe onlinesport. ro, cu FC Copenhaga in al doilea meci din cadrul grupelor Europa League. Intrati aici pentru a vedea cum s-a desfasurat partida. continuă pe Online Sport

LIVE Steaua - Copenhaga (22.05)/ Vezi cele doua echipe

Steaua vrea sa obtina prima victorie din actuala editie a Europa League faza grupelor) in fata danezilor de la FC Copenhaga. Vom intalni o echipa foarte buna, am urmarit meciul lor cu Molde. O victorie ne-ar face sa fim mai aproape de primavara europeana - Laurentiu Reghecampf. Meciul de pe Arena Nationala va fi in direct pe ProTV, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22.

Asa am trait LIVE CFR Cluj - Manchester 1-2

CFR Cluj a intalnit marti seara pe Manchester United, intr-un meci din grupa H a Ligii Campionilor,transmis in direct de Onlinesport. ro.

Ultimele bilete la Steaua - Copenhaga: Batem recordul

Steaua a pus la vanzare, joi dimineata, ultimele bilete pentru meciul cu FC Copenhaga, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 22:05.

Bataie pe bilete la Steaua - Copenhaga

Steaua va suplimenta miercuri biletele pentru meciul cu FC Copenhaga, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro, joi de la ora 22:05.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )