Libnet.ro
UNICEF

09:45

Asa am trait: Wimbledon Simona Halep in primul tur

Online Sport Online Sport,
Asa am trait: Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, a evoluat luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis. continuă pe Online Sport

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur (dupa 15:30)

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

Wimbledon: Simona Halep va juca in primul tur cu Marina Erakovic

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, luni, impotriva sportivei Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.

Tenisul-spectacol se muta la Wimbledon. Simona Halep spera la primul Grand Slam al carierei

000 de oameni sunt asteptati sa-i urmareasca la lucru pe Roger Federer, Rafael Nadal, Karolina Pliskova, Angelique Kerber sau pe Simona Halep la cel de-al treilea turneu Grand Slam al anului.

TURNEUL de la WIMBLEDON. Soc in primul tur! A abandonat!

TURNEUL de la WIMBLEDON Tenismanul australian Nick Kyrgios, nr. 20 ATP, a abandonat in primul tur la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, luni, din cauza durerilor la sold, la scorul de 6-3,.

Cu cine se va confrunta Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea neozeelandeza Marina Erakovic, venita din calificari, va fi adversara romancei Simona Halep in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, care va debuta luni, la All England Club din Londra.

Wimbledon: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-4, 6-1/ Calificare lejera in turul doi

Simona Halep a debutat cu dreptul pe iarba londoneza, favorita numarul doi pierzand doar cinci game-uri in meciul cu Marina Erakovic 129 WTA - Noua Zeelanda, venita din calificari), din runda inaugurala de la Wimbledon. Disputa de pe terenul doi a durat o ora si 13 minute, Simona castigand cu 6-4, 6-1. In urmatorul meci, Simo o va intalni in premiera in circuitul WTA pe Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 96 WTA). Se actualizeaza.

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Pericol urias pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni primul meci de la turneul de la Wimbledon 2017. Romanca o va intalni pe neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 mondial.

Simona Halep s-a temut de primul meci la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul doi la Wimbledon, dar dupa meciul castigat cu Marina Erakovic jucatoarea noastra a recunoscut ca a avut emotii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )