Libnet.ro
UNICEF

14:30

Wimbledon: Simona Halep va juca in primul tur cu Marina Erakovic

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep va juca in primul tur cu Marina Erakovic

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, luni, impotriva sportivei Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Cu cine se va confrunta Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea neozeelandeza Marina Erakovic, venita din calificari, va fi adversara romancei Simona Halep in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, care va debuta luni, la All England Club din Londra.

Simona Halep castiga primul meci dupa Roland Garros

Revenita in circuit dupa finala pierduta la Roland Garros, Simona Halep a castigat meciul cu Ying-Ying Duan din China programat in turul secund la Eastbourne, turneu pe iarba desfasurat inaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon.

Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Simona Halep 2 WTA) e printre cele mai mari vedete ale turneului din acest an, motiv pentru care site-ul oficial WTA a realizat un material special cu ea.

Halep la Wimbledon: Simona a aflat numele jucatoarei cu care se va duela luni. A batut tot in calificari

Simona Halep 2 WTA) va intalni in partida din runda inaugurala o adversara cu care s-a intersectat o singura data in circuitul WTA.

WTA Eastbourne: Simona Halep a revenit in meciul cu Tsvetana Pironkova si s-a calificat in sferturi, unde va juca, tot astazi, cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-7 6), 7-6 4), 7-5, pe bulgaroaica Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne. In sferturi, Halep va juca impotriva danezei Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, partida ce se va disputa tot joi, dupa ora 18. 00 ora Romaniei).

Simona Halep rateaza sansa primului loc WTA dupa eliminarea de la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep s-a aflat la doua game-uri distanta de calificarea in semifinalele turneului de la Eastbourne si continuarea cursei spre primul loc in ierarhia mondiala. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep, invinsa de Wozniacki, dupa ce a avut meciul in mana

Simona Halep joaca al doilea meci al zilei la Eastbourne. Jucatoarea romana de.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIAKI LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Al doilea meci al zilei pentru Halep

Simona Halep joaca al doilea meci al zilei la Eastbourne. Jucatoarea romana de.

SIMONA HALEP rateaza sansa de a fi numar 1 mondial: infrangere incredibila in sferturile de la Eastbourne

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala a turneului de la Eastbourne. Romanca a pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki cu 7-5 4-6 1-6. infrangere este una dramatica.

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-7 (6), 1-2/ Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua joi - Halep a ratat sapte mingi de set

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul doi, si Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 149 mondial), prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, din cadrul optimilor de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, se va relua joi. Partida s-a intrerupt in setul doi, la scorul de 7-6 6), 2-1, 40-30 in favoarea bulgaroaicei, din cauza vremii nefavorabile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )