Libnet.ro
UNICEF

20:30

Asasinarea lui Nemtov a fost planuita atent. Care sunt ipotezele analizate de anchetatorii rusi

Antena3 Antena3,
Asasinarea lui Nemtov a fost planuita atent. Care sunt ipotezele analizate de anchetatorii rusi

Asasinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova a fost planuita atent, au declarat anchetatorii, care analizeaza o serie de ipoteze de la o provocare politica. continuă pe Antena3

VIDEO Neurochirurgul Stefan Mindea opereaza un chist arahnoidian pe creier. Cand apare, care sunt simptomele si in cat timp pleaca pacientul acasa

Prof. Dr. Mindea Stefan, neurochirurg, fost sef al sectiei de neurochirurgie a prestigioasei Universitati Stanford, a operat un chist arahnoidian pe creier, folosind un sistem de navigatie de ultima generatie in cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife. Pacienta acestuia, in varsta de 32 de ani, a fost externata din spital la doar doua zile dupa interventia chirurgicala. Dr. Mindea explica pentru cititorii MedLive. ro cum decurge o operatie de acest tip, care sunt simptomele care ar trebui sa traga un semnal de alarma, ce tehnologie a folosit, care sunt potentialele riscuri si cum se simte pacientul. Urmareste pe MedLive. ro imagini din timpul operatiei si interviul cu Dr. Stefan Mindea si pacienta acestuiaAtentie! Imaginile pot fi socante.

Surse: Dorin Cocos si fiul sau, Alin, si-ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzati in dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin, trimisi in judecata in dosarul Bica 2, si-ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzati, sustin surse citate de B1 TV.

Rusia: Autoritatile ancheteaza varianta ca asasinarea lui Nemtov sa fie o tentativa de a destabiliza Rusia

Comitetul de Investigatii rus are in vedere mai multe directii de ancheta in cazul asasinarii opozantului lui Vladimir Putin, Boris Nemtov, inclusiv posibilitatea ca atacul asupra sa sa fi fost o incercare de a destabiliza situatia politica din tara, relateaza agentia de stiri Interfax, citata de Reuters.

FOTO Care este stadiul constructiei autostrazii A1 Timisoara Lugoj (Lot 2) si care sunt sansele sa fie finalizata anul acesta

Lucrarile la autostrada ce leaga Timisoara de Lugoj au avansat destul de mult, ajungand la un stadiu fizic de aproape 65% si, daca vor continua in acelasi ritm, pana la sfarsitul anului se va putea circula pe acest tronson, desi termenul contractual de finalizare este iulie 2016, se arata intr-un articol/fotoreportaj publicat de publicatia OpiniaTimisoarei. ro. Din cei 25 de km ai autostrazii, 11 km au fost adusi deja la stadiul de binder, primul strat de beton asfaltic.

Martisorul le aduce comerciantilor noi reguli de la Fisc. Afla care sunt obligatiile pe care trebuie sa le respecte de la 1 martie

Martisorul le aduce comerciantilor noi reguli de la Fisc. De maine, 1 martie, comerciantii sunt obligati sa puna langa casa de marcat un anunt de la ministerul Finantelor prin care clientii sunt avertizati.

PNL vrea lege de revocare a Avocatului Poporului. Care sunt conditiile

Liberalii au depus in Parlament o initiativa legislativa care modifica Legea de organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului, a anuntat Viceliderul deputatilor PNL, Mircea Toader, conform Mediafax.

REVISTA PRESEI: Care sunt politicienii in care au incredere romanii

In ziarele de joi, citim despre nivelul increderii romanilor in personalitatile politice si care politiceni se bucura de cea mai mare incredere, o analiza Stratfor privind legatura dintre Ucraina, Grecia si Iran, localitatile din Romania care exista in baza oficiala de date a statului desi nu mai au niciun locuitor, dar si despre o posibila schimbare a regimului actual de vize pentru SUA.

Pariul pe saracie: A fost inventat bancomatul care da bani pe datorie

Oleg Boyko, unul dintre miliardarii Rusiei, a decis sa scoata bani din piatra seaca in perioada crizei. Acesta a inventat bancomatul care da bani pe datorie, scroe Bloomberg Astfel, Moscova a fost.

Faze tari: Actrita Ornella Muti, condamnata la 8 luni de inchisoare dupa ce a luat cina cu Vladimir Putin. Cum a fost posibil; Stafia care bantuie palatul dinastiei Tudorilor, pozata cu mobilul de o eleva; 5 curiozitati despre Steve Jobs

Avertismentul cercetatorilor rusi cu privire la craterele misterioase din Siberia. Un reputat profesor din cadrul Academiei de Stiinte din Rusia trage un semnal de alarma cu privire la cresterea ingrijoratoare. Ce spun preotii despre masturbare: Sfaturile lor te vor ului! Chiar daca este un tabu in cazul multora, sexologii incurajeaza masturbarea, pe care o considera chiar sanatoasa si aducatoare de multe beneficii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )