Libnet.ro
UNICEF

11:15

Asistenta de la un centru pentru handicapati din Iasi, concediata dupa ce a dansat lasciv pentru pacienti (VIDEO)

B1 B1,
Asistenta de la un centru pentru handicapati din Iasi, concediata dupa ce a dansat lasciv pentru pacienti (VIDEO)

Dans lasciv, chiar sub privirile pacientilor. De asta a fost acuzata o asistenta a centrului de ingrijire din localitatea ieseana Harlau. Femeia a fost filmata chiar de unul dintre pacienti, in timp ce se. continuă pe B1

Dans lasciv pentru pacienti, la un centru pentru handicapati din Iasi: Asistenta dansatoare a fost concediata (VIDEO)

Dans lasciv, chiar sub privirile pacientilor. De asta a fost acuzata o asistenta a centrului de ingrijire din localitatea ieseana Harlau. Femeia a fost filmata chiar de unul dintre pacienti, in timp ce se.

Un opozant anti-Putin a fost rapit de la un birou ONU pentru refugiati din Kiev (deputat rus din opozitie)

Un opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, cautat in Rusia in cadrul unei anchete pentru pregatirea organizarii unor revolte in masa, a fost rapit de la Biroul Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati din Kiev Ucraina), a anuntat sambata un deputat din cadrul opozitiei ruse, transmite AFP.

Stenograme: Udrea: Discutia cu Blejnar era despre niste ajutoare pentru oamenii din zonele ...

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea si sotul sau, Dorin Cocos, apar vorbind separat cu Sorin Blejnar in stenogramele inregistrarilor realizate pentru dosarul Motorina, in care este acuzat fostul sef al ANAF. Elena Udrea precizeaza ca discutia cu Blejnar se referea la ajutoarele pentru oamenii din zonele afectate de inundatii, ea fiind in masura sa ii spuna fostului sef al ANAF unde era nevoie de acele ajutoare. Discutia pe care am avut-o cu Sorin Blejnar se referea la niste ajutoare .

Avertizare de ceata pentru judetele Botosani, Iasi,Vaslui si Suceava.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Botosani, Iasi ,Vaslui si Suceava, valabila pana la ora 9. 15, potrivit Agerpres. Conform avertizarii, postate pe site-ul ANM, in cele patru judete, pe arii relativ extinse, se va semnala ceata, cu vizibilitatea redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri. Avertizarile de fenomene periculoase imediate nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore.

Dusa: Au fost delimitate peste 18.700 de sectii de votare pentru alegerile din 9 decembrie.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa a anuntat, marti, ca au fost delimitate, la nivel national, peste 18. 700 de sectii de votare pentru alegerile generale, urmand sa se finalizeze si licitatiile pentru achizitionarea buletinelor de vot, a stampilelor si timbrelor autocolante, potrivit Mediafax. Anuntul a fost facut dupa videoconferinta cu prefectii si reprezentantii si autoritatilor administratiei publice locale, dedicata organizarii alegerilor generale din 9 decembrie. Cu .

Sute de tablete PC, cumparate pentru profesorii din Arad, pentru a le folosi drept cataloage: Alte sute sunt nefolosite

Alte 360 de tablete PC vor fi cumparate si distribuite profesorilor din scolile din Arad, pentru a fi folosite ca si cataloage electronice. Potrivit Mediafax, Pimaria a alocat un milion de lei pentru dispozitive.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )