Libnet.ro
UNICEF

16:00

Asistenta din Alba Iulia care ingrijeste bolnavi de coronavirus: Lumea ne recunoaste dupa voce. Nu ne vad privirea, dar ne pot simti mangaierea

Adevărul Adevărul,
Asistenta din Alba Iulia care ingrijeste bolnavi de coronavirus: Lumea ne recunoaste dupa voce. Nu ne vad privirea, dar ne pot simti mangaierea

Asistenta sefa de la sectia de Boli Infectioase a spitalului din Alba Iulia revine cu un nou mesaj despre pacientii cu COVID 19 pe care ai ingrijeste. continuă pe Adevărul

Veste buna de la Alba Iulia: un singur caz nou de coronavirus, testat pozitiv in ultimele 24 de ore

Numarul de imbolnaviri cu coronavirus a ajuns, luni, 13 aprilie 2020, in Alba, la 110, fata de 109 raportate duminica. Un caz in plus testat pozitiv in ultimele 24 de ore trebuie raportat la 48 de probe lucrate in laboratorul DSP Alba.

Soseaua de 8 milioane de euro care va scoate traficul greu din Alba Iulia. A fost lansata prima licitatie pentru investitie

Realizarea centurii de nord a municipiului Alba Iulia a intrat in linie dreapta dupa ce administratia locala a demarat procedura de elaborare a planului urbanistic zonal ce urmeaza sa stea la baza viitoarei investitii.

Un sot agresiv si-a urmarit sotia cu masina in trafic. Ce recompensa a primit din partea Politiei

Un barbatdin Alba Iulia care nu a respectat un ordin de protectie si si-a urmarit sotia cu masina este cercetat penal pentru nerespectarea unei hotarari jduecatoresti.

18 cadre medicale din Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus. DSP: Cazurile sunt dispersate

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu. Dintre acestea, 18 sunt din judetul Alba.

Aplicatia de servicii de livrare rapida Glovo se extinde in Targu Mures si Alba Iulia

Targu Mures si Alba Iulia sunt orasele in care Glovo, aplicatia de servicii de livrare rapida, s-a lansat in cursul saptamanii trecute 8 aprilie, respectiv 10 aprilie), dupa ce, la inceputul lunii a fost anuntata extinderea din Buzau si Slatina.

Studiu Bodyshape: 6 din 10 romani care faceau sport sunt afectati de mancatul emotional in carantina

Izolarea la domiciliu ne expune riscului de a acumula kilograme in plus. Chiar si persoanele care obisnuiau sa faca sport frecvent pana luna trecuta sunt acum expuse acestui risc.

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit in weekend statele americane Louis.

Doua asistente si doua infirmiere de la Spitalul Municipal Aiud, testate pozitiv cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale din Alba confirmate cu noul coronavirus creste dupa ce s-a extins testarea la nivelul Spitalului Municipal Aiud.

Creste numarul cazurilor de coronavirus la Aiud. Primele persoane testate pozitiv in orasul Campeni

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus creste in municipiul Aiud, in timp ce la Campeni au fost testate pozitiv primele doua cazuri.

Peste 6.500 de masti de protectie ridicata si aproape 2.000 de viziere, distribuite catre spitale si medici de familie din Alba

Noi echipamente de protectie sunt distribuite catre personalul medical si echipele operative aflate in teren, in Alba, in cadrul eforturilor comune de combatere a efectelor pandemiei de COVID19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )