Libnet.ro
UNICEF

15:45

O asistenta din Arad rupe tacerea: Am intrat in contact cu toti pacientii morti, fara masca

Antena3 Antena3,
O asistenta din Arad rupe tacerea: Am intrat in contact cu toti pacientii morti, fara masca

Situatie grava si la Arad, unde lumea se teme ca judetul lor ar putea intra intr-un viitor apropiat in carantina totala. Teama este generata de posibila neglijenta din cadrul spitalul judetean, unde pare ca s-au comis multe din erorile de la Suceava. continuă pe Antena3

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Ordonanta Militara data, pe 25 martie, de Guvernul Romaniei, care consemneaza la domiciliu toata populatia si care le da voie persoanelor de peste 65 de ani sa iasa doar intre 11 si 13 nu i-a exceptat nici pe artisti. Actori, interpreti de muzica populara, toti au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele si sa se conformeze.

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel .

Fotografia tulburatoare distribuita de o asistenta din New York: Asta e realitatea!

O asistenta din New York a postat pe Internet o fotografie extrem de tulburatoare, in care apar cadavrele mai multor persoane infectate cu coronavirus insirate intr-un camion frigorific.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )