Libnet.ro
UNICEF

01:05

O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

Hotnews Hotnews,
 O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

O asistenta medicala in varsta de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a murit la nastere, iar mama, cateva ore mai tarziu. Familia spune ca femeia a avut o sarcina fara probleme, ca facuse analize suplimentare in strainatate si ca medicul a chemat-o pentru cezariana cu cateva saptamani mai devreme fata de cum o programase initial. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre culpa medicala. continuă pe Hotnews

FOTO Cine este asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19

Presa rusa a reusit sa o identifice pe asistenta medicala, fotografia careia a facut inconjurul lumii, dupa ce a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

Asistenta medicala, in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19: Cu asa corp se putea si goala

O asistenta medicala dintr-un spital de boli infectioase din regiunea Tula, Federatia Rusa, a fost surprinsa in timp de ingrijeste de bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

Asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien, la un pas de a deveni model de lenjerie intima. Ce oferta a primit tanara

Unul dintre cei mai mari producatori de lenjerie intima din Federatia Rusa, Lady`s Showroom, intentioneaza sa-i propuna un rol de model asistentei medicale, in varsta de 23 de ani, care a devenit vedeta dupa ce a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

Asistenta in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19: Cu asa corp se putea si goala

O asistenta medicala dintr-un spital de boli infectioase din regiunea Tula, Federatia Rusa, a fost surprinsa in timp ce ingrijea bolnavii de coronavirus, purtand doar lenjerie intima pe sub halatul extrem de transparent.

Deputat rus, despre asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien: Le-a trezit pacientilor dorinta de a trai

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat in Duma de Stat a Federatiei Ruse, este de partea asistentei medicale care a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime. Valuev considera ca tanara nu trebuie sanctionata, mai ales pentru ca a trezit la pacienti dorinta de a trai.

Rusia: Cine este asistenta medicala care trateaza pacientii infectati cu Covid-19 in bikini si sutien (FOTO)

O fotografie cu o asistenta medicalade origine rusa care trata pacientii infectati cu covid-19in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime, a facut inconjurul lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )