Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din Cpp, falsa si invocata artificial.

România Liberă România Liberă,
Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din Cpp, falsa si invocata artificial.

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine, referitor la art. 140 din noul Cod de procedura penala, ca problema privind obligativitatea anchetatorilor de aduce la cunostinta existenta unor masuri de interceptare, odata cu inceperea urmaririi penale, este una falsa si invocata artificial, informeaza Mediafax. Asociatia Magistratilor din Romania AMR) isi exprima ingrijorarea pentru interpretarile prezentate in spatiul public, pe langa lege, de catre unii reprezentanti ai sistemului . continuă pe România Liberă

Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din noul Cod de Procedura Penala, falsa si invocata artificial

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine, referitor la art. 140 din noul Cod de procedura penala, ca problema privind obligativitatea anchetatorilor de aduce la cunostinta existenta unor masuri de interceptare, odata cu inceperea urmaririi penale, este una falsa si invocata artificial.

Basescu: Ponta, emblema coruptiei si scutul oamenilor corupti, daca nu-si asuma OUG pentru articolul 140 din CPP

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, daca premierul Victor Ponta nu isi asuma emiterea unbei OUG care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedura penala, este emblema coruptiei, devine scutul oamenilor.

Ministrul Justitiei propune modificarea articolului 140 privind interceptarile.

Modificarea articolului 140 din Codul de Procedura Penala, privind interceptarile, ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu, a fost propusa de Ministerul Justitiei, intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site, conform B1. ro. Citeste si: Noile Coduri au intrat in vigoare. Consecinte: dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro, inchise si sute de detinuti, eliberati Solutia gasita de Ministerul Justitiei - si sugerata de magistrati - este introducerea unui articol .

Basescu ii cere lui Ponta modificarea articolului 140

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca isi asuma promulgarea Codului de procedura penala promulgat ca Legea 135/2010), dar nu a inteles sensul articolului 140 din Cod, cerand corectarea lui de premierul Victor Ponta, adaugand ca, in caz contrar, prim-ministrul devine scutul oamenilor corupti.

Basescu: Ponta, emblema coruptiei daca nu-si asuma OUG pentru art.140 din Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, in cazul in care premierul Victor Ponta nu isi asuma emiterea unei Ordonante de Urgenta care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de.

Basescu: imi asum eroarea de a nu fi inteles sensul art. 140 din Codului de procedura penala, ii cer public lui Ponta sa o corecteze

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre o eroare facuta la articolul 140 dinCodul de procedura penala prin care, spune seful statului, se lasa statul fara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )