Libnet.ro
UNICEF

09:01

Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din noul Cod de Procedura Penala, falsa si invocata artificial

Hotnews Hotnews,
 Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din noul Cod de Procedura Penala, falsa si invocata artificial

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine, referitor la art. 140 din noul Cod de procedura penala, ca problema privind obligativitatea anchetatorilor de aduce la cunostinta existenta unor masuri de interceptare, odata cu inceperea urmaririi penale, este una falsa si invocata artificial. continuă pe Hotnews

Asociatia Magistratilor: Problema articolului 140 din Cpp, falsa si invocata artificial.

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) sustine, referitor la art. 140 din noul Cod de procedura penala, ca problema privind obligativitatea anchetatorilor de aduce la cunostinta existenta unor masuri de interceptare, odata cu inceperea urmaririi penale, este una falsa si invocata artificial, informeaza Mediafax. Asociatia Magistratilor din Romania AMR) isi exprima ingrijorarea pentru interpretarile prezentate in spatiul public, pe langa lege, de catre unii reprezentanti ai sistemului .

Un articol din noul Cod penal ar putea inchide definitiv DOSARELE TORTIONARILOR

Un articol din noul Cod penal, care intra in vigoare maine, ar putea inchide definitiv dosarele tortionarilor, scriu jurnalistii de la Gandul. Mai exact, in noul Cod penal la articolul privind genocidul nu mai.

Basescu ii cere lui Ponta modificarea articolului 140

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca isi asuma promulgarea Codului de procedura penala promulgat ca Legea 135/2010), dar nu a inteles sensul articolului 140 din Cod, cerand corectarea lui de premierul Victor Ponta, adaugand ca, in caz contrar, prim-ministrul devine scutul oamenilor corupti.

Ministrul Justitiei propune modificarea articolului 140 privind interceptarile.

Modificarea articolului 140 din Codul de Procedura Penala, privind interceptarile, ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu, a fost propusa de Ministerul Justitiei, intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site, conform B1. ro. Citeste si: Noile Coduri au intrat in vigoare. Consecinte: dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro, inchise si sute de detinuti, eliberati Solutia gasita de Ministerul Justitiei - si sugerata de magistrati - este introducerea unui articol .

Basescu: Ponta, emblema coruptiei daca nu-si asuma OUG pentru art.140 din Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, in cazul in care premierul Victor Ponta nu isi asuma emiterea unei Ordonante de Urgenta care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de.

Basescu: Ponta, emblema coruptiei si scutul oamenilor corupti, daca nu-si asuma OUG pentru articolul 140 din CPP

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, daca premierul Victor Ponta nu isi asuma emiterea unbei OUG care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedura penala, este emblema coruptiei, devine scutul oamenilor.

Marturia unui detinut iertat de noul Cod Penal: Doamne, Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ca sunt liber!

Ilias Saban, de 31 de ani, este primul detinut din cadrul Penitenciarului Slobozia eliberat de indata de o instanta, asa cum prevede noul Cod Penal. Alaturi de el, alti 140 de ocnasi au asteptat aceeasi sentinta. Din pacate, insa, ceilalti nu au fost atat de norocosi.

Noul Cod Penal a intrat in vigoare. VEZI ce se schimba

Noul Cod Penal a intrat in vigoare azi-noapte la ora 00:00. 400 de detinuti ar putea fi eliberati in baza noului Cod. 200 dintre ei au depus deja cereri la ANP. Noul cod de procedura penala prevede.

Noul Cod Penal si noul Cod de Procedura Penala au intrat in vigoare.

Noul Cod Penal si cel de Procedura Penala au intrat in vigoare de sambata. Inalta Curte de Justitie si Casatie, CSM, DNA si alte institutii au transmis premierului punctele lor de vedere referitoare la erorile din noile coduri care vor bulversa sistemul judiciar din Romania si vor face imposibila instrumentarea dosarelor pentru parlamentari si ministri. Noile acte normative vor dezincrimina fapte grave sau vor reduce pedepsele pentru infractiuni grave. In plus, sistemul nu este pregatit cu .

Noul Cod Penal, mai bland cu soferii. Vedeti cum puteti scapa daca va prinde politia ...

Noul Cod Penal, care intra in vigoare de maine, aduce modificari importante in favoarea soferilor care incalca regulile de circulatie. Astfel, vechile reglementari prevedeau ca un conducator auto prins cu o alcoolemie in sange de 0,8 grame la mie risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Insa de la 1 februarie, cei care se urca bauti la volan pot scapa doar cu o amenda penala, in functie de gravitatea faptei comise in aceasta stare. Mai mult, noul Cod Penal lasa o portita importanta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )