Libnet.ro
UNICEF

18:30

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Playtech Playtech,
Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu banii lor de pensie

Pensii 2020. Criza generata de coronavirus se resimte puternic in toata aripa economica a Romaniei. Specialistii in economie vin cu previziuni sumbre pentru perioada care urmeaza. Iar asta mai ales in contexul in care nu se prevede nicio ameliorare a situatiei in care ne aflam. Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani Mai mult decat .

in ce situatie tulburatoare a ajuns clanul Duduianu. Ce se intampla acum, dupa moartea lui Emi Pian

In urma cu cateva luni, clanul Duduienilor era unul dintre clanurile care stabileau mersul lucrurilor in Bucuresti si Ilfov. Dominanta asupra altor organizatii interlope nefiind pusa la indoiala deloc. in ce situatie tulburatoare a ajuns clanul Duduianu Din postura de organizatie mare, clanul Duduienilor, prin liderul Emi Pian, stabilea regulile lumii interlope si adesea aplana .

Anuntul pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la ce se intampla acum cu pretul

Fluctuatiile de pe piata petroliera continua in plina toamna. Pe 9 octombrie, preturile petrolului au scazut. Ce inseamna asta, in plan general? Scaderile de acum duc insa la valori de.

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

Ce se intampla in creier dupa moarte, de fapt. Ce putem auzi dupa ce inima s-a oprit

Creierul uman continua sa mai functioneze chiar si dupa moarte, asadar putem fi constienti de ceea ce ni se intampla. Afla ce anume auzim la cateva secunde dupa ce inima inceteaza sa mai bata. Ce se intampla in creier dupa moarte, de fapt Creierul uman continua sa functioneze dupa moarte, asadar un om poate sti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )