Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu banii lor de pensie

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu banii lor de pensie

Pensii 2020. Criza generata de coronavirus se resimte puternic in toata aripa economica a Romaniei. Specialistii in economie vin cu previziuni sumbre pentru perioada care urmeaza. Iar asta mai ales in contexul in care nu se prevede nicio ameliorare a situatiei in care ne aflam. Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani Mai mult decat . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru credinciosi! Ce categorie de romani nu mai are voie la Sfanta Parascheva

Cu peste 10. 000 de cazuri in doar o saptamana, autoritatile au anuntat luni seara noi masuri restrictive. Ministrul Nelu Tataru si Secretarul de Stat, Raed Arafat, au anuntat masurile aprobate de guvern in urmatoarea perioada. Printre acestea si cele legate de sarbatorile religioase. Masurile ii vor afecta pe credinciosi. Vesti proaste pentru credinciosi in conferinta .

Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

In luna septembrie, preturile apartamentelor vechi cu trei camere continua sa creasca in Capitala, acestea atingand record. Preturile au crescut fata de perioada similara a anului precedent cu 4,27% 4,050 de euro). Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament Conform datelor companiei de consultanta imobiliara SVN Romania, in luna septembrie in Bucuresti, preturile .

Vesti proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere. Oficialii au facut anuntul acum

In contextul pandemiei de covid-19, TAROM a anuntat reducerea salariilor angajatilor cu 20%. Conform unui comunicat emis marti seara, compania anunta masuri in ce priveste reducerea programului de lucru pentru salariati. Vesti proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere Astfel, toti angajatii companiei vor trece la un program de patru .

Pensionarii au luat decizia categorica, dupa ce pensiile nu au fost majorate cu 40%. Se intampla acum intr-un mare oras din Romania

Guvernul Orban, fortat de votul din Parlament, va fi nevoit sa gaseasca banii necesari pentru a marii pensiile cu 40%. in urma declaratiilor lui Florin Citu acest lucru este imposibil, in contextul actualei crize economice generate de pandemia de coronavirus. Dar pensionarii au iesit in strada cerand majorarea cu 40 % Pensionarii au luat decizia .

Facebook si Instagram, decizie radicala. Ce se intampla acum pe platformele de socializare

Facebook si Instagram vine cu o noua modificare in randul abonatilor sai. Acestia vor elimina un detaliu. Despre ce este vorba si care e anuntul venit din partea retelelor de socializare? Decizia radicala a retelelor de socializare. Facebook si Instagram elimina acest detaliu Doua dintre cele mai iubite si cunoscute retele de socializare elimina toate .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale care vor face ravagii in Romania. Ce se va intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru acest final de saptamana. in aproape toata tara sunt emise avertizari de Cod Gallben de precipitatii abundente si temperaturi scazute. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi torentiale in Romania Avertizarea de Cod Galben de precipitatii abundente emisa de Administratia Nationala de Meteorologie vizeaza 11 judete din .

Anuntul pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la ce se intampla acum cu pretul

Fluctuatiile de pe piata petroliera continua in plina toamna. Pe 9 octombrie, preturile petrolului au scazut. Ce inseamna asta, in plan general? Scaderile de acum duc insa la valori de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )