Libnet.ro
UNICEF

23:15

Astazi in Republica Moldova a inceput noul an scolar si tot azi a intrat in vigoare punerea in aplicare a Acordului de Asociere. Este o semnificatie dubla pentru un inceput prosper

Adevărul Adevărul,
Astazi in Republica Moldova a inceput noul an scolar si tot azi a intrat in vigoare punerea in aplicare a Acordului de Asociere. Este o semnificatie dubla pentru un inceput prosper

Declaratia apartine ministrul italian de Externe, Federica Mogherini, care a fost nominalizata acum doua zile in functia de inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate. Aceasta se afla la Chisinau, la reuniunea Grupului pentru Actiunea Europeana a Republicii Moldova, ce reuneste ministri si ministri adjuncti de Externe ai tarilor UE. continuă pe Adevărul

Un nou an de invatamant in cele opt scoli romanesti din Transnistria. Anul scolar debuteaza la 1 septembrie in Republica Moldova

Elevii se intorc la scoala de la 1 septembrie, in Republica Moldova. La fel si colegii lor din cele opt scoli romanesti din Transnistria. Au fost in vara aceasta zvonuri, ba chiar si amenintari, din partea separatistilor nistreni, in legatura cu faptul ca scolile in grafia latina din stanga Nistrului ar putea sa nu mai prinda noul an de invatamant, ci dimpotriva, sa fie inchise, sub diverse pretexte.

Malta este a cincea tara care a ratificat Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana

Parlamentul maltez a ratificat vineri Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut ieri de ministrul de Externe al Republicii Malta, George Vella, in cadrul unei intrevederi cu presedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman.

UE ar putea acorda fonduri pentru despagubirea financiara a agricultorilor din Republica Moldova

Uniunea Europeana va lua in calcul posibilitatea de a acorda asistenta financiara producatorilor agricoli din Republica Moldova pentru a putea depasi situatia dificila in care se afla ca rezultat al restrictiilor impuse de Federatia Rusa la importul de fructe si legume moldovenesti, a declarat comisarul european pentru Extindere Stefan Fule la Chisinau.

Rusia a returnat un lot de carne de vita din Republica Moldova

Serviciul federal de supraveghere veterinara si fitosanitara anunta ca inspectorii din directia pentru regiunile Breansk si Smolensk au stopat intrarea in Rusia a unui lot de 17,4 tone de carne de vita, cal si oaie livrat de compania IDT din Bardar, Republica Moldova.

Accident grav in Romania. O familie din Republica Moldova a ajuns la spital, dupa ce autoturismul lor a intrat in coliziune cu un TIR

O familie din Republica Moldova - sot, sotie si fiul lor de 13 ani - a fost ranita si a ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce barbatul a adormit la volan, iar autoturismul in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autotren ce circula regulamentar, a informat comisarul Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Fara slujbe religioase la festivitatile de inceput de an scolar

Anul scolar 2014-2015 va incepe in Republica Moldova luni, 1 septembrie. Ministerul Educatiei recomanda ca evenimentele dedicate sarbatorii Ziua Cunostintelor sa inceapa cu onorarea simbolurilor de stat, sa nu dureze mai mult de 45 de minute si sa excluda ritualurile religioase.

Peste 34.000 de copii din Republica Moldova intra, de luni, in clasa I

Peste 34. 000 de copii vor merge la 1 septembrie in clasa intai. Traditional, ei vor primi in dar cate un Abecedar, primul manual scolar. in anul scolar 2014-2015, procesul de studii va fi organizat pentru circa 353. 000 de elevi in 1. 374 de institutii de invatamant preuniversitar.

Este Republica Moldova o tema de campanie cu miza?

Nu abundenta de mesaje venite dinspre politicienii romani cu ocazia zilei nationale a Republicii Moldova Ziua Independentei, 27 august) m-a facut sa ma intreb daca Moldova e o tema de campanie pentru alegerile prezidentiale autohtone, ci efortul sustinut de comunicare al unor politicieni romani cu privire la teme ce tin si de tara vecina.

ANALIZA Cat de importanta este Republica Moldova ca tema in campania electorala

Nu abundenta de mesaje venite dinspre politicienii romani cu ocazia zilei nationale a Republicii Moldova m-a facut sa ma intreb daca Moldova e o tema de campanie pentru alegerile prezidentiale autohtone, ci efortul sustinut de comunicare al unor politicieni romani cu privire la teme ce tin si de tara vecina, scrieAdi Zabava,specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Presedintele CJ Alba a primit medalia Dimitrie Cantemir a Academiei de Stiinte din Republica Moldova

Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a primit duminica medalia Dimitrie Cantemir a Academiei de Stiinte a Republicii Moldova. Distinctia i-a fost inmanata de presedintele ASM, academician Gheorghe Duca, in cadrul unei ceremonii organizate in localitatea Truseni, de langa Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )