Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 34.000 de copii din Republica Moldova intra, de luni, in clasa I

Adevărul Adevărul,
Peste 34.000 de copii din Republica Moldova intra, de luni, in clasa I

Peste 34. 000 de copii vor merge la 1 septembrie in clasa intai. Traditional, ei vor primi in dar cate un Abecedar, primul manual scolar. in anul scolar 2014-2015, procesul de studii va fi organizat pentru circa 353. 000 de elevi in 1. 374 de institutii de invatamant preuniversitar. continuă pe Adevărul

Accident grav in Romania. O familie din Republica Moldova a ajuns la spital, dupa ce autoturismul lor a intrat in coliziune cu un TIR

O familie din Republica Moldova - sot, sotie si fiul lor de 13 ani - a fost ranita si a ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce barbatul a adormit la volan, iar autoturismul in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autotren ce circula regulamentar, a informat comisarul Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Rusia a returnat un lot de carne de vita din Republica Moldova

Serviciul federal de supraveghere veterinara si fitosanitara anunta ca inspectorii din directia pentru regiunile Breansk si Smolensk au stopat intrarea in Rusia a unui lot de 17,4 tone de carne de vita, cal si oaie livrat de compania IDT din Bardar, Republica Moldova.

Astazi au inceput Zilele Diasporei din Republica Moldova

Timp de trei zile, reprezentantii diasporei vor avea ocazia sa participe la mai multe actiuni de informare si la activitati cultural-artistice organizate de Biroul pentru relatii cu diaspora cu ocazia lansarii Zilelor Diasporei in Republica Moldova.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat in Republica Moldova de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova au inaugurat, miercuri, gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care prim-ministrul Romaniei a facut-o in Republica Moldova. Ponta a d.

Victor Ponta: Proiectul cu Republica Moldova este cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa se implice in proiectul cu Republica Moldova, pe care el il considera a fi cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei, si a precizat ca statul roman va ajuta financiar teatrul din Cahul si va dona 100 de microbuze autoritatilor locale.

SUA felicita Romania si Republica Moldova pentru inauguarea gazoductului Iasi-Ungheni

Statele Unite au felicitat miercuri Romania si Republica Moldova pentru inaugurarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va spori securitatea energetica in regiune, in opinia deplomatiei americane.

Republica Moldova, independenta energetic datorita Romaniei

Republica Moldova si-a castigat independenta energetica datorita gazoductului Iasi-Ungheni inaugurat oficial, ieri, prin care va primi gaz romanesc si nu va mai depinde doar de gazul rusesc.

Victor Ponta, in Republica Moldova de Ziua Independentei: Guvernul roman doneaza ambulante si masini Dacia Duster (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla miercuri in Republica Moldova, unde participa la ceremoniile organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei. Cu aceasta ocazie sunt inaugurate primele rezultate palpabile.

Republica Moldova marcheaza 23 de ani de la independenta lansand gazoductul Iasi-Ungheni

Republica Moldova marcheaza miercuri 23 de ani de la proclamarea independentei prin lansarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va asigura legatura intre sistemele de transport al gazelor naturale intre.

Barack Obama si Traian Basescu au felicitat Republica Moldova cu ocazia Zilei Independentei

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si presedintele Romaniei, Traian Basescu, au transmis mesaje de felicitare presedintelui Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independentei Republicii Moldova. Cei doi sefi de state au mentionat ca impartasesc, alaturi de cetatenii Republicii Moldova, emotia si bucuria acestei celebrari, se arata intr-un comunicat de presa al Presedintiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )