Libnet.ro
UNICEF

14:30

ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

B1 B1,
ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

Partidul National Liberal expune o ironizeaza, duminica, pe Viorica Dancila, intr-o postare pe Facebook. Cum ar spune cineva: Astia voteaza! Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar. continuă pe B1

Dragos Patraru, reactie fabuloasa: Daca Dancila ne spunea aria cercului, era buna de Cotroceni?

Prezentatorul TV Dragos Patraru a avut o reactie fabuloasa in privinta intrebarii de matematica primita de ambii candidati la prezidentiale, Viorica Dancila si Klaus Iohannis, in cadrul dezbaterilor lor. Dragos Patraru, reactie fabuloasa: Daca Dancila ne spunea aria cercului, era buna de Cotroceni? Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, a fost pusa in dificultate, marti, .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

FOTO Astia voteaza pe banda rulanta. Codruta Kovesi, la urne Helsinki. Se anunta un nou record de prezenta. Cati romani din diaspora au votat vineri

Fosta sefa DNA, in prezent procuror general european, Laura Codruta Kovesi, a votat vineri la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Peste 48. 000 de romani din strainatate - astia, cum i-a numit Viorica Dancila - au votat pana vineri pana la ora 18. 00, cu aproximativ 7. 000 mai multi decat la primul tur.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )