Libnet.ro
UNICEF

20:30

Astra Asigurari ar putea avea soarta pecetluita. Pregateste ASF terenul pentru a vinde perla industriei de asigurari pe bucati?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Astra Asigurari ar putea avea soarta pecetluita. Pregateste ASF terenul pentru a vinde perla industriei de asigurari pe bucati?

Misu Negritoiu, presedintele ASF, a declarat recent ca pana la cinci investitori straini sunt interesati de preluarea Astra Asigurari, companie aflata in proces de redresare financiara prin administrare speciala de peste un an, dar ca situatia treneaza. continuă pe Wall-Street Ro

ASF: Astra Asigurari ar putea intra in faliment

Statul ar putea fi nevoit sa declare falimentul societatii Astra Asigurari, daca planul de administrare speciala nu reuseste. Potrivit Autoritatii de Supaveghere Financiara ASF), pana acum, desi cinci.

Misu Negritoiu, ASF: Astra Asigurari, un mar stricat care costa 1,4 mil. lei

Pana la cinci investitori sunt interesati de preluarea Astra Asigurari, dintre care niciunul nu este prezent pe piata romaneasca de profil, dar situatia treneaza din cauza unei chestiuni de pret, a declarat presedintele ASF, Misu Negritoiu,.

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Rusia ar putea avea soldati de tip Robocop, in doar cinci ani

Fortele armate ruse vor fi echipate cu exoschelete controlate cu ajutorul mintii, ceea ce ar putea creste in mod semnificativ forta militara, rezistenta si eficienta soldatilor, permitand fiecarui soldat sa.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )