Libnet.ro
UNICEF

15:00

Astra Giurgiu castiga Supercupa Romaniei pe potopul lui Noe

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu castiga Supercupa Romaniei pe potopul lui Noe

Ploaia torentiala care a cazut sambata seara asupra Cluj Arena si-a pus in cele din urma amprenta asupra unui meci care a inceput promitator, dar care in partea secunda a fost complet stricat de conditiile meteo nefaste. Astra Giurgiu s-a impus la limita, cu 1-0, in fata celor de la CFR Cluj si adauga Supercupa Romaniei in vitrina clubului. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei (1-0 cu CFR Cluj)

Astra Giurgiu campioana Romaniei) a reusit sa castige Supercupa Romaniei la fotbal, dupa ce a invins cu 1-0 pe CFR Cluj castigatoarea Cupei), intr-o partida disputata sambata pe Cluj Arena. Unicul gol al meciului jucat in conditii grele a plouat in continuu, iar pe teren au fost multe balti) a fost bifat in minutul 86 de William De Amorim.

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins CFR Cluj cu 1-0

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei la fotbal, sambata seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 0-0), intr-un meci disputat in mare parte pe o ploaie torentiala.

MINUT cu MINUT Supercupa Romaniei: Astra Giurgiu-CFR Cluj 1-0

Sezonul intern 2016/2017 a fostdeschis sambata seara de confruntarea dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj, echipe care vor lupta pentru Supercupa Romaniei. Potrivit regulamentului modificat de FRF pentru aceasta competitie, in caz de egalitate dupa 90 de minute s-ar fi trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Detalii aici.

Avancronica Supercupa Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj

Noul sezon intern isi reintra in drepturi sambata seara pe Cluj Arena unde va avea loc Supercupa Romaniei, meci care le opune pe Astra Giurgiu, campioana sezonului trecut, si pe CFR Cluj, detinatoarea Cupei Romaniei.

Supercupa Romaniei. Victorie in extremis a Astrei Giurgiu

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei la fotbal, sambata seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 .

Superapa: Astra a luat Supercupa Romaniei dupa un meci desfasurat intr-o cada. Golul a fost de cascadorii rasului

CFR a castigat Cupa Romaniei, la Bucuresti, in fata celor de la Dinamo, insa a reusit sa piarda, la Cluj, trofeul care a deschis sezonul 2016-2017.

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti si-au aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu, campioana Romaniei la fotbal, o va intalni pe invingatoarea dintre FC Copenhaga Danemarca) si Crusaders Belfast Irlanda de Nord) in turul al treilea preliminar al Ligii Ca.

Tragere la sorti Liga Campionilor: Astra Giurgiu cu invingatoarea dintre Copenhaga si Crusaders. Steaua va intalni Sparta Praga

Echipele Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti s-au aflat, vineri ora 13:00), in urnele de la Nyon pentru tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Astra Giurgiu si Steaua vor intalni adversari accesibili scapand de numele grele pe care le puteau intalni.

Liga Campionilor: Astra Giurgiu si Steaua, posibilii adversari la tragerea la sorti pentru Turul 3 preliminar

Echipele Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor afla, vineri ora 13:00), in urnele de la Nyon pentru tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Care crezi ca vor fi adversarii Stelei sau ai Astrei?Poti paria aici! .

Liga Campionilor: Astra Giurgiu si Steaua, posibili adversari la tragerea la sorti pentru Turul 3 preliminar

Echipele Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor afla, vineri ora 13:00), in urnele de la Nyon pentru tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )