Libnet.ro
UNICEF

12:01

Astra Giurgiu lupta pentru bani, glorie si calificarea in primavara europeana: Sa nu ne facem de ras

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu lupta pentru bani, glorie si calificarea in primavara europeana: Sa nu ne facem de ras

Astra Giurgiu si Steaua disputa, joi seara, meciuri decisive pentru viitorul lor in aceasta editie a cupelor europene, doar cu victorii echipele noastra pastrand sanse la iesirea din grupe. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu scoate egalul pe teren propriu cu Viktoria Plzen

Campioana Astra Giurgiu a tinut cu dintii pentru egalul 1-1 obtinut, joi seara, pe Arena Nationala, contra cehilor de la Viktoria Plzen. Stan a deschis scorul in minutul 20, dar dupa doar sase minute oaspetii au egalat prin Krmencik, insa in absenta lui Denis Alibec echipa diu Giurgiu n-a avut forta sa obtina mai mult. Cum AS Roma s-a impus in deplasare pe terenul Austriei Viena, astfel ca Astra pastreaza sanse la calificarea in 16-imi.

Astra Giurgiu si Viktoria Plzen au incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din grupa E a Ligii Europa

Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, joi, pe Arena Nationala, cu echipa Viktoria Plzen din Cehia, in etapa a patra a grupei E a Ligii Europa, informeaza.

Samsung si LG se lupta pentru a deveni furnizori de ecrane OLED pentru Apple

Cei doi giganti din Coreea de Sud vor sa furnizeze ecranele OLED pentru urmatoarele iPhone-uri. Nu au trecut nici doua luni de la lansarea ultimelor telefoane Apple, iar lumea deja este interesata de zvonurile legate de urmatoarele iPhone-uri. Dupa cum probabil stiti deja, nu putini sunt cei care spun ca si Apple este gata sa [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )