Libnet.ro
UNICEF

09:00

Astrolog: Cei care vor munci din greu in 2018 isi vor culege roadele muncii depuse

Adevărul Adevărul,
Astrolog: Cei care vor munci din greu in 2018 isi vor culege roadele muncii depuse

Nuantele pentru care trebuie sa optam in noul an sunt galben, auriu si maro, iar cei ce vor munci din greu in 2018 isi vor culege neaparat roadele muncii depuse, spune astrologul Cristina Oxentii, citata de IPN. continuă pe Adevărul

Avertisment ONU. Care sunt pericolele care vor ameninta lumea in 2018

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a lansat duminica un mesaj de alerta, o alerta rosie cu privire la pericolele care vor ameninta lumea in 2018 si a facut un apel la unitate pentru a.

Schimbari importante pentru cei care au masina. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018

De la 1 ianuarie, romanii cu masini noi vor avea o supriza placuta referitor la inspectia tehnica periodica - in schimb, cei cu vehicule vechi or sa treaca mai des pe la ITP.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, anul acesta

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si politice, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

inmormantarea sotilor Maleon are loc astazi. Cei doi vor fi condusi pe ultimul drum de prieteni si cunoscuti

Trupurile celor doi soti sunt depuse la capela Cimitirului Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Iasi. Ceremonia de inhumare incepe la ora 12.

Romanii cu MASINI VECHI, loviti pe final de an! Din mai 2018, vor fi OBLIGATI sa faca acest lucru!

Lovitura pentru proprietarii de masini vechi! O noua lege care ii va afecta pe toti a aparut in Monitorul Oficial, efectele acesteia intrand in vigoare in luna mai a anului.

Tot ce trebuie sa stii despre revolutia fiscala care se aplica din 1 ianuarie 2018

Contributiile sociale vor trece de la angajatori la angajati incepand cu 1 ianuarie 2018, potrivit unei Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, adoptata in 8.

Un avocat a anuntat ca e dispus sa-i reprezinte gratis in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Lucan

Avocatul clujean Dorin Tataru a anuntat ca este gata sa-i consilieze si sa-i reprezinte in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Mihai Lucan.

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

TVR a taiat colaborarile externe. Cine sunt jurnalistii cunoscuti care vor fi loviti crunt de aceasta decizie

Comitetul Director al TVR a respins aproape toate colaborarile externe ale jurnalistilor. O serie de angajati de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea.

Un barbat care furase banii din pomelnice de la Schitul Straja, prins dupa ce s-a dus la postul de jandarmi montani si a cerut voie la toaleta, spunand ca este de la SPP

Un barbat care furase bani si obiecte bisericesti din Schitul Straja a fost prins dupa ce s-a dus la postul local de jandarmi montani, s-a prezentat ca fiind de la SPP si a cerut voie la toaleta, informeaza Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )