Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atac armat in Amsterdam: Mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca(VIDEO)

B1 B1,
Atac armat in Amsterdam: Mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca(VIDEO)

Un adolescent a fost impuscat mortal si cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca situat in centrul orasului Amsterdam,. continuă pe B1

Atac armat in Amsterdam: o persoana a murit si cel putin doua sunt ranite/ Politia: Cel mai probabil este vorba despre o rafuiala intre bande

Un adolescent a murit si cel putin doua persoane sunt ranite,dupa ce mai multi barbati au deschis focul intr-un loc de joaca pentru copii din Amsterdam, noteazaexpress. co. uk.

Faze tari: Savantii au clonat maimute utilizand o noua tehnica, iar oamenii pot fi urmatorii; Care este tara cu cei mai multi barbati fumatori si unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor; Caine politist, muscat de un suspect in timpul unei arestari

Cat de adevarat e ca acul blocat al vitezometrului arata viteza accidentului. In urma cu cativa ani, jurnalisti brazilieni de la Autoesporte au apelat la cunostintele unor experti pentru a vedea daca acul unui vitezometru. Tatal unei sportive a facut contrabanda cu cocaina pentru a ii finanta cariera. Un barbat a facut contrabanda cu cocaina in valoare de 4 milioane de lire sterline, pe care a adus-o in Marea Britanie.

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple.

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime - VIDEO

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple.

VIDEO Atac armat la un club de noapte din Brazilia: cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit, sambata, in urma unui atac armat la un club de noapte din Fortaleza, in Brazilia. in atac au fost ranite 16 persoane.

Atac armat intr-un club din Brazilia: Cel putin 14 morti (VIDEO)

Cel putin 14 pesoane au fost ucise intr-un atac armat comis in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din orasul brazilian Fortaleza, informeaza The Independent. Putem.

Atac armat intr-un club din Brazilia: Cel putin 18 morti (VIDEO)

Cel putin 18pesoane au fost ucise intr-un atac armat comis in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din orasul brazilian Fortaleza, informeaza The.

VIDEO Brazilia: Atac armat intr-o discoteca din Fortaleza: cel putin 14 morti

Un atac armat a fost comis in timpul unei petreceri ce avea loc intr-un popular club din Fortaleza, oras din nord-estul Braziliei, in noaptea de vineri spre sambata, cel putin 14 persoane fiind ucise, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Daca UDMR nu voteaza, Guvernul Dancila nu trece. Mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta

UDMR va decide soartea noului guvern! Cel putin asa sustine vicepresedintele PNL, Florin Roman, care afirma ca mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta de la votul de investitura de luni, iar cele doua pa.

Pericol la scoala. Mai multi copii au prezentat simptome de intoxicatie cu monoxid de carbon

Mai multi copii de la scoala generala din localitatea prahoveana Salciile ar putea fi intoxicati cu .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )