Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac ARMAT in California, cu 20 de victime

România Liberă România Liberă,
Atac ARMAT in California, cu 20 de victime

Mai multe persoane inarmate au comis un atac asupra unui centru medical din San Bernardino. continuă pe România Liberă

Timisoara: Patronul firmei de tractari auto care a lovit cu masina mai multe persoane, sub control judiciar

Patronul firmei de tractari auto ingerii Galbeni din Timisoara, Sorin Nedelcu, retinut dupa ce, in urma unui scandal, a lovit cu masina mai multe persoane, va fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru loviri si alte violente si pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

VIDEO Patronul unei firme de tractari, retinut de politie dupa ce a lovit mai multe persoane cu masina. Incidentul a avut loc dupa ce autoturismul unui profesor universitar fusese ridicata cu acesta inauntru

Patronul unei firme de tractari auto din Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce, in urma unui scandal, a lovit cu masina mai multe persoane care s-au adunat intr-o parcare privata, revoltate de faptul ca autoturismul unui cadru didactic a fost ridicat de firma, cu tot cu sofer, informeaza Mediafax.

Timis: Patronul unei firme de tractari auto, retinut dupa ce a lovit cu masina mai multe persoane

Patronul unei firme de tractari auto din Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce, in urma unui scandal, a lovit cu masina mai multe persoane care s-au adunat intr-o parcare privata, revoltate de faptul ca autoturismul unui cadru didactic a fost ridicat de firma, cu tot cu sofer, potrivit Mediafax.

UPDATE Atac armat in California, soldat cu 14 morti

14 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac armat ce a avut loc in orasul San Bernardino, din California, potrivit unui anunt oficial al politiei din localitate, citat de BBC. Atacul ar fi fost comis de cel putin trei persoane care au tras cu arme AK-47 si care se afla inca in libertate.

UPDATE Atac armat in California, soldat cu 14 morti. Doi suspecti au fost ucisi si un al treilea a fost retinut

14 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac armat ce a avut loc in orasul San Bernardino, din California, potrivit unui anunt oficial al politiei din localitate, citat de BBC. Atacul ar fi fost comis de cel putin trei persoane care au tras cu arme AK-47. Doua dintre ele au fost ucise de politie a treia persoana a fost retinuta.

UPDATE Atac armat in California. Surse ABC News: Cel putin 12 persoane au fost impuscate mortal

Cel putin 12 persoane au fost impuscate mortal, iar alte opt au fost ranite intr-un incident armat din orasul californian San Bernardino, afirma surse pentru ABC News.

Costel Gilca dorit de mai multe cluburi spaniole

Antrenorul Costel Gilca, cel care a cucerit trei trofee cu Steaua sezonul precedent, se afla in vizorul mai mult cluburi din Spania, informeaza prestigiosul cotidian AS.

Mai multe state europene cer eliminarea Greciei din Schengen

Mai multe state central-europene cer excluderea Greciei din Spatiul Schengen, dat fiind ca autoritatile elene nu au securizat in mod eficient frontierele externe, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Apple testeaza mai multe variante de iPhone 7, cu functionalitati surprinzatoare

Nu riscam prea mult daca spunem ca in 2016 vom face cunostinta cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, presupunand ca Apple nu are planuri de a lansa si un al treilea model. intre timp, avem o vaga idee despre ce am putea sa asteptam de la urmatorul varf de gama. Un raport de laG [] Apple testeaza mai multe variante de iPhone 7, cu functionalitati surprinzatoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai multe organizatii din stanga Prutului cer Romaniei sa creeze un Fond de sustinere financiara a Republicii Moldova

De Ziua Nationala a Romaniei, mai multe asociatii si institutii din Republica Moldova au lansat un apel catre politicienii de la Bucuresti, cerandu-le ca acestia sa infiinteze un fond de investitii specializat - Fondul Moldova - ca instrument de exprimare a sprijinului Romaniei pentru schimbari fundamentale din Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )