Libnet.ro
UNICEF

18:30

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA. Un elev de 12 ani, impuscat

Antena3 Antena3,
ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA. Un elev de 12 ani, impuscat

Focuri de arma au fost trase, luni, intr-o scoala generala din oraselul Sparks, relateaza CNN. Incidentul a avut loc in statul american Nevada. Institutia de invatamant a fost evacuata dupa ce au fost. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA. Un elev de 12 ani, impuscat. Agresorul s-a sinucis

UPDATE - Atacul armat petrecut la o scoala generala din statul american Nevada s-a soldat cu cel putin doi morti, inclusiv presupusul agresor. Doi elevi sunt in stare critica, anunta politia din oraselul.

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA

Focuri de arma au fost trase, luni, intr-o scoala generala din oraselul Sparks, relateaza CNN. Incidentul a avut loc in statul american Nevada. Institutia de invatamant a fost evacuata dupa ce au fost.

Focuri de arma intr-o scoala din Nevada: Un elev de 12 ani a fost ranit intr-o clasa

Un baiat de 12 ani a fost ranit luni dimineata, intr-o scoala generala din oraselul Sparks, in statul american Nevada, de catre un barbat care a deschis focul intr-o sala de cursuri. Institutia de.

Focuri de arma intr-o scoala din Nevada: Cel putin doi morti si doi raniti

UPDATE19:55: Incidentul armat petrecut la o scoala generala din statul american Nevada s-a soldat cu cel putin doi morti, inclusiv presupusul agresor, iar doi elevi sunt in stare critica, anunta.

Atac armat la iesirea dintr-o biserica in Cairo: Trei persoane au murit, iar altele 12 au fost ranite

Trei oameni au murit, iar alti 12 au fost raniti intr-un atac armat la Cairo, in Egipt. in timp ce ieseau dintr-o biserica, dupa ce luasera parte la o cununie religioasa, oamenii au fost impuscati.

Control la scoala din Pungesti. Se fac presiuni asupra conducerii scolii pentru intreruperea cursurilor si participarea la protestul fata de explorarea gazelor de sist

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a cerut un control la scoala din comuna vasluiana Pungesti, dupa ce a primit informatii ca se fac presiuni asupra conducerii scolii pentru intreruperea cursurilor si.

Control la scoala din Pungesti. S-ar fi facut presiuni asupra conducerii scolii pentru intreruperea cursurilor si participarea la protest

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a cerut un control la scoala din comuna vasluiana Pungesti, dupa ce a primit informatii ca se fac presiuni asupra conducerii scolii pentru intreruperea cursurilor si.

Motivul pentru care o agentie guvernamentala din SUA vrea despagubiri de 6 miliarde de dolari de la Bank of America

O agentie federala din SUA responsabila de supravegherea companiilor de creditare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac vrea sa obtina de la Bank of America despagubiri de 6 miliarde dolari pentru practici de dinaintea crizei financiare, au declarat.

Cum au reusit doi miliardari sa salveze de la ruina o banca a sindicatelor din SUA

Doi miliardari americani au investit cate 50 de milioane de dolari ca sa salveze de la ruina cea mai mare banca a sindicatelor privata din SUA, Amalgamated Bank, controlata de Workers United, care reprezinta 100. 000 de angajati din diferite domenii.

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA in 2016

Actorul Arnold Schwarzenegger si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Actorul de origine austriaca, de 66 de ani, doreste sa schimbe mai intai o lege din SUA, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )