Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat in Paris. Un politist si un civil au fost raniti

Antena3 Antena3,
Atac armat in Paris. Un politist si un civil au fost raniti

Doua persoane, dintre care un politist, au fost ranite duminica dimineata intr-un atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees, cauzele atacului ramanand necunoscute. continuă pe Antena3

Un civil si un politist au fost raniti

Doua persoane, dintre care un politist, au fost ranite in aceasta dimineata intr-un atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees, cauzele atacului ramanand necunoscute momentan, potrivit serviciului de pompieri din capitala franceza, transmite Le Figaro.

Atac armat la Paris, in apropiere de Champs-Elysees

Atac armat la Paris, in apropiere de Champs-Elysees .

Panica la Paris! Doua persoane au fost ranite intr-un atac armat (VIDEO)

Atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees! Doua persoane au fost ranite, arata B1 TV. Una dintre victime, in varsta de 32 de ani, a fost ranita extrem de grav, a.

MAE: Patru turisti romani au fost raniti in naufragiul de joi din Thailanda. Verificam daca printre morti exista si vreun cetatean roman

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca patru turisti romani au fost raniti usor in urma naufragiului unei ambarcatiuni thailandeze, care a avut loc joi, mentionand totodata ca Ambasada Romaniei la Bangkok continua demersurile pe langa autoritatile competente pentru a verifica daca vreuna dintre victimele decedate detinea si cetatenia romana, transmite Agerpres.

Atac armat in Houston: Doi morti si un ranit

Un suspect a fost ucis si un al doilea ranit intr-un incident armat la Houston sudul Statelor Unite), in timp ce o alta persoana a fost gasita moarta intr-un vehicul, a anuntat politia duminica, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )