Libnet.ro
UNICEF

14:00

Panica la Paris! Doua persoane au fost ranite intr-un atac armat (VIDEO)

B1 B1,
Panica la Paris! Doua persoane au fost ranite intr-un atac armat (VIDEO)

Atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees! Doua persoane au fost ranite, arata B1 TV. Una dintre victime, in varsta de 32 de ani, a fost ranita extrem de grav, a. continuă pe B1

VIDEO Bataie generala in jungla de la Calais. Cel putin 40 de persoane au fost ranite intr-un conflict intre refugiati afgani si sudanezi

Autoritatile franceze au intervenit cu gaze lacrimogene in tabara de Calais, pentru a opri ciocnirile violente izbucnite intre migranti afgani si sudanezi din cauza modului de distribuire a alimentelor. Cel putin 200 de migranti au fost implicati in violente, iar printre raniti se numara 33 de migranti, 5 voluntari, inclusiv o femeie, si doi agenti de securitate, scrie RT.

Accident rutier in judetul Botosani: Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit frontal la iesirea din Babiceni, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

Accident in lant pe DN1, la intrarea in Bucuresti. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc in orasul Otopeni din judetul Ilfov. De altfel, patru victime au fost transportate la spital.

Accident in lant pe DN1, in Otopeni. Cinci masini distruse. Sase persoane au fost ranite, patru grav

Un accident in lant in care au fost implacte cinci masini s-a produs joi dupa-amiaza pe DN1 in Oropeni, sase persoane au fost ranite, insa doar patru dintre acestea sunt grav.

Accident rutier pe DN6: Trei persoane au murit, alte trei au fost ranite

Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc pe DN6, pe artera de circulatie care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Craiova.

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Franta (VIDEO)

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Franta. Patruzeci de persoane au fost ranite intr-un conflict in care au fost implicati sute de refugiati afgani si sudanezi din.

Huston: Doua persoane, ucise intr-un incident armat

Doua persoane au murit, duminica, intr-un incident armat care a avut loc in orasul american Houston, iar o alta persoana a fost ranita.

Scene teribile in Vrancea: Doua persoane au murit, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren (VIDEO)

Scene teribile in Vrancea. Doua persoane si-a pierdut viata, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren. Soferul nu a oprit la trecerea de.

Chisinau: Doua persoane au fost internate in spital in urma a doua accidente (VIDEO)

Accident grav produs joi in Chisinau! in accident au fost implicate un automobil, un microbuz de pe ruta 157 si un camion, care s-au lovit la intersectia strazilor Muncesti si Aeroportului, potrivit Ca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )