Libnet.ro
UNICEF

16:30

ATAC ARMAT la o scoala! Doi elevi au fost iMPUSCATI iN CLASA (VIDEO)

B1 B1,
ATAC ARMAT la o scoala! Doi elevi au fost iMPUSCATI iN CLASA (VIDEO)

Atac armat la o institutie de invatamant. Doi elevi au fost impuscati in clasa, iar o eleva a fost retinuta de autoritati, fiind considerata principala suspecta. Atacul a avut loc la scoala Sal. continuă pe B1

Doi elevi au fost impuscati intr-o scoala din Los Angeles/ Suspecta este o tanara de 12 ani

Doi elevi in varsta de 15 ani au fost impuscati joi intr-o sala de clasa de la Sal Castro Middle School din Los Angeles, informeazaCNN. A fost retinuta o eleva de 12 ani, principala suspecta in acest caz.

Clipe de groaza intr-o scoala din Los Angeles. Doi elevi au fost impuscati intr-o sala de clasa

Doi elevi, in varsta de 15 ani, au fost impuscati joi intr-o sala de clasa la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o eleva in varsta de 12 ani a fost retinuta ca suspecta, au anuntat oficiali li.

Un reporter a mers sa filmeze un atac armat, dar a avut parte de o descoperire dureroasa. L-a vazut pe agresor si nu i-a venit sa creada

Mary Garrison Minyard, de la publicatia locala Marshall County Daily Online, a mers sa relateze un atac armat la un liceu din Kentucky. Cand Minyard a ajuns la locul atacului, a descoperit ca.

UPDATE Afganistan: Atac armat la o baza militara din Kabul. Atacul a fost revendicat de ISIS

Un grup de persoane inarmate a atacat o baza a armatei din apropierea unei academii militare din Kabul, intr-un nou episod violent, noteaza BBC, relateaza News. ro. Ulterior, atacul a fost revendicat de ISIS.

UPDATE Atac armat asupra Academiei Militare din Kabul, revendicat de Statul Islamic

Academia Militara din Kabul a fost atacata, luni, cu tiruri de racheta si focuri de mitraliera si grenade. Atacul, soldat cu cel putin cinci morti in randul soldatilor afgani, a fost revendicat de Statul Islamic Este cel de-al treilea eveniment de acest gen la Kabul in zece zile dupa atacul ce a vizat hotelul Intercontinental, pe 20 ianuarie, si explozia unei ambulante-capcana, in centrul orasului, sambata.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )