Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clipe de groaza intr-o scoala din Los Angeles. Doi elevi au fost impuscati intr-o sala de clasa

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza intr-o scoala din Los Angeles. Doi elevi au fost impuscati intr-o sala de clasa

Doi elevi, in varsta de 15 ani, au fost impuscati joi intr-o sala de clasa la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o eleva in varsta de 12 ani a fost retinuta ca suspecta, au anuntat oficiali li. continuă pe Antena3

Doi elevi au fost impuscati intr-o scoala din Los Angeles/ Suspecta este o tanara de 12 ani

Doi elevi in varsta de 15 ani au fost impuscati joi intr-o sala de clasa de la Sal Castro Middle School din Los Angeles, informeazaCNN. A fost retinuta o eleva de 12 ani, principala suspecta in acest caz.

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din Constanta, arestate la domiciliu

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din municipiul Constanta au fost arestate la domiciliu, anunta News. ro. Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Pedeapsa primita de cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din Constanta

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din municipiul Constanta au fost arestate la domiciliu. Femeile au fost prezentate, joi dupa-amiaza, Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiv.

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute de Politie si vor fi propuse spre arestare, acestea fiind acuzate de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si.

Primele marturisiri ale elevului batut de cele trei femei intr-o scoala din Constanta

Elevul batut fara mila de trei femei intr-o scoala din Constanta a facut primele marturisiri despre ceea ce i s-a intamplat. Copilul de 14 ani a explicat ca s-a trezit, dintr-o.

Imagini socante intr-o scoala din Constanta. Un copil a fost batut de trei femei, mame ale altor elevi

Un baiat de 13 ani a fost batut de trei femei intr-o scoala din Constanta. Imaginile socante au fost postate chiar de mama copilului pe o retea sociala. Incidentul s-a petrecut in timpul orelor.

Incendiu la o scoala din judetul Gorj

Un incendiu a izbucnit, astazi, la o scoala din localitatea Magheresti judetul Gorj), 17 copii care se aflau la cursuri in momentul respectiv fiind evacuati.

Caz REVOLTATOR intr-o scoala din Constanta: Un elev a fost batut de trei mame (VIDEO)

Un elev a fost batut, marti, de trei femei pe holul unei scoli din Constanta, imaginile fiind filmate de alti elevi. Una dintre femei este mama unui coleg cu care victima ar fi avut un conflict in urma cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )