Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cu bomba pe un stadion din Somalia. Cel putin cinci suporteri au murit

Antena3 Antena3,
Atac cu bomba pe un stadion din Somalia. Cel putin cinci suporteri au murit

Un atac cu bomba ar fi avut loc pe un stadion de fotbal din Somalia. Incidentul ar fi fost comis de gruparea islamista Al-Shahab. Cinsi suporteri si-au pierdut viata in urma atacului din orasul Barawe,. continuă pe Antena3

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a.

Cel putin 15 morti in urma unei furtuni cu grindina

Cel putin 15 oameni au murit in urma rafalelor puternice de vant urmate de o furtuna cu grindina si ploi torentiale. Fenomenele periculoase au avut loc miercuri noaptea in nordul Indiei. Rafalele de.

TRAGEDIE in India: Cel putin 27 de copii AU MURIT dupa ce un autobuz scolar a cazut intr-o PRAPASTIE (VIDEO)

Tragedie fara margini in India! Cel putin 30 de persoane au decedat, dupa ce un autobuz scolar s-a prabusit, luni dupa-amiaza, intr-o prapastie in nordul tarii. Majoritatea victimelor au fost.

Tragedie in India. Cel putin 27 de copii de clase primare au murit intr-un accident

Cel putin 27 de copii de clase primare au muri dupa ce autobuzul scolar care-i ducea acasa s-a prabusit intr-o prapastie, in India, la poalele muntilor Himalaya. Potrivit primelor informatii ale poli?.

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 2 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier

ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce a avut loc pe soseaua care leaga orasul Galati de Tecuci. Cel putin 2 persoane au murit si alte 8 sunt ranite in.

Cel putin 14 persoane au murit in urma unui bombardament in Siria

Mai multe rachete au lovit luni aeroportul militar Tayfur, din centrul Siriei, informeaza agentia oficiala de presa siriana SANA, preluata de AFP. Exista suspiciunea ca este vorba de un atac american, a precizat sursa citata. Cele mai noi.

India: O furtuna cu grindina a facut cel putin 15 victime (VIDEO)

Aproximativ 15 persoane au murit in urma unei furtuni puternice cu rafale, ploi torentiale si grindina in India. Rafalele de vant au avut o viteza de peste 130 de kilometri pe ora in regiunea Braj din vestul.

Cel putin 200 de oameni ar fi murit dupa prabusirea unui avion militar in Algeria

Un avion militar algerian care transporta peste 200 de soldati s-a prabusit in apropierea aeroportului din orasul Blida, provincia Boufarik, potrivit Sputnik.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )