Libnet.ro
UNICEF

18:30

Atac cu cutitul intr-un mall din Polonia: O femeie a murit, cel putin 7 oameni sunt raniti

Hotnews Hotnews,
 Atac cu cutitul intr-un mall din Polonia: O femeie a murit, cel putin 7 oameni sunt raniti

O femeie a murit si cel putin 7 oameni au fost raniti dupa ce un barbat inarmat cu un cutit i-a atacat vineri intr-un mall din sud-estul Poloniei, scrie Fox News. Atacul a avut loc in localitatea Stalowa Wola. Atacatorul a fost retinut la scurt timp dupa incident. continuă pe Hotnews

Atac intr-un mall din Polonia. Mai multe persoane au fost injunghiate - VIDEO

O persoana a murit, iar alte sapte sunt spitalizate, sase fiind in stare grava, in urma atacului comis vineri dupa-amiaza intr-un mall din oraselul Stalowa Wola, situat in sud-estul.

VIDEO Cel putin o persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, intr-un mall din Polonia

Cel o persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un atac comis, vineri dupa-amiaza, de un individ inarmat cu un cutit intr-un mall din oraselul Stalowa Wola, situat in sud-estul Poloniei, afirma surse din cadrul servicilor de securitate citate de presa locala, potrivit Mediafax.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )