Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atac informatic la una dintre cele mai importante primarii din Romania

Antena3 Antena3,
Atac informatic la una dintre cele mai importante primarii din Romania

Atac informatic la una dintre cele mai mari primarii din Romania, Primaria Sectorului 1. Sistemul informatic este cazut complet dupa ce a fost tinta unui hacker, marti dupa-amiaza. Oficialii primariei. continuă pe Antena3

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

Care sunt cele mai importante TEORII ale conspiratiei care s-au dovedit a fi REALE

Fie ca vorbim de prabusirea celor doua turnuri gemene din Statele Unite, fie ca ne referim la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, mereu au existat diverse teorii care au tinut sa dovedeasca contrariul, unele.

Targ de mobila la Romexpo: Trebuie sa recuperam pietele de export pierdute; industria mobilei, unul dintre cele mai afectate sectoare

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Roniei CCIR), a declarat, miercuri, in cadruldeschiderii celei de a 25-a editii a Targului International de Mobila BIFE-SIM,ca.

Facebook a blocat accidental unele dintre cele mai populare site-uri

O eroare in Facebook le-a interzis utilizatorilor sa distribuie continutului de pe unele site-uri cunoscute. Pe Facebook, filtrul pentru spam este o unealta care contribuie in mod decisiv la buna functionare a intregului sistem. Dupa cum scriu si cei de la ZDNet, rolul acestuia este de a preveni raspandirea de malware prin intermediul retelei sociale. Astfel, [].

Atac la New York: Unei femei musulmance i s-a dat foc in strada

O femeie musulmanca, in varsta de 36 de ani, a fost victima unui atac ce s-a petrecutintr-una dintre cele mai aglomerate zonedin New York, sambata seara, cu o zi inainte de.

Twitter va accepta posturi mai lungi incepand cu 19 septembrie

Twitter se pregateste sa puna in practica una dintre cele mai importante schimbari privind modul in care sunt acceptate postarile, de la infiintarea companiei si pana in prezent.

Ion Cristoiu: Sa mai spuna cineva ca in Romania Lupta impotriva coruptiei e altceva decat o rafuiala politico- mafiota! Azi: Cazul Horia Georgescu

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre una dintre cele mai importante institutii ale statului, DNA, si despre modul in care Laura Codruta.

Dispare unul dintre cele mai importante telefoane din lume

Microsoft va inceta sa mai vanda telefoane din brandul Lumia pana la sfarsitul acestui an, anunta Slash Gear. Brandul Lumia fost produsul unui parteneriat cu Microsoft pentru a crea si.

Top 5 cele mai sangeroase batalii din istorie. Istoria luptei de la Stalingrad in care au murit 2 milioane de soldati

In cele ce urmeaza va vom prezenta cinci dintre cele mai violente confruntari armate din istoria omenirii, in care numarul vietilor omenesti pierdute pare ireal.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )