Libnet.ro
UNICEF

10:45

ATAC la Paris: Un mort si mai multi raniti. Atacatorul a fost impuscat (VIDEO)

B1 B1,
ATAC la Paris: Un mort si mai multi raniti. Atacatorul a fost impuscat (VIDEO)

UPDATE: Un nou bilant al ranitilor indica 4 persoane. Dintre acestea, doua se afla in stare grava. UPDATE: in atac au murit o persoana si agresorul, iar alti opt oameni au fost raniti,. continuă pe B1

Bataia de joc nu are limite la Braila! Cum au fost filmati mai multi muncitori

Bataia de joc nu are limite la Braila! Mai multi muncitori au fost filmati de un barbat cand puneau asfalt chiar in mijlocul unei balti. Desi omul le atrage atentia muncitorilor, acestia il ignora in.

Probleme la sistemul de taxare din RATB: mai multi calatorii care au folosit portofelul electronic, taxati de mai multe ori

Mai multi calatori care au folosit portofelul electronic pentru a plati calatoriile efectuate cu mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti au fost taxati de mai multe ori la o singura validare. Regia a anuntat vineri ca Sistemul Automat de Taxare SAT) care asigura incasarea contravalorii calatoriilor in mijloacele de transport prezinta unele probleme tehnice pe platforma online si la validarea platii cu portofel electronic.

Reputat specialist oncolog: Acest tip de cancer ataca din ce in ce mai multi oameni si e cel mai dificil de tratat!

Cele mai intalnite tipuri de cancer sunt cele de plamani, san, prostata si colon, potrivit Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Coordonatorul Centrului de Excelenta in Oncologie al Wiener.

Eurovisionul aduce mai multi turisti in orasul gazda - Lisabona

Tarife cu 38% mai mari la cazare in perioada Eurovisionului A doua saptamana din mai a adus o crestere cu 92% la cautarile de hoteluri efectuate de turisti din toata lumea, comparativ cu aceeasi perioada a lunii aprilie, potrivit motorului gratuit de cautare a ofertelor de calatorie momondo. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )