Libnet.ro
UNICEF

18:15

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin noua persoane au murit, iar alte 32 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin noua persoane au murit, iar alte 32 au fost ranite

Cel putin noua persoane au murit si alte 32 au fost ranite, marti, intr-un atentat cu masina-capcana care a avut loc la nord de capitala irakiana Bagdad. continuă pe România Liberă

Cel putin noua morti si 32 de raniti, intr-un atentat cu masina-capcana la nord de Bagdad

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte 32 au fost ranite astazi in momentul in care o masina cu explozibili a fost detonata intr-un district la nord de capitala Bagdad, au declarat surse medicale si de securitate, relateaza Reuters.

Cel putin zece persoane au murit in Italia in urma unui accident feroviar

Cel putin zece persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ce doua trenuri de pasageri au intrat in coliziune in sudul Italiei, relateaza agentiile internationale.

FOTO + VIDEO: Accident feroviar in sudul Italiei. Cel putin 12 persoane au murit. Numeroasi pasageri, blocati in vagoane

Cel putin zece oameni au murit si alte cateva zeci, intr-un accident de tren care a avut loc, marti, in sudul Italiei.

Accident feroviar grav in Italia. Cel putin 12 persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua trenuri

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite marti, in sudul Italiei, in urma unei coliziuni frontale intre doua trenuri.

Cel putin 20 de morti si zeci de raniti in urma coliziunii a doua trenuri in Italia

ACTUALIZARE 16:28 MAE verifica daca printre victimele accidentului din Italia se afla si romani Consulatul Romaniei la Catania verifica daca sunt romani printre victimele accidentului feroviar din apropierea orasului Bari, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE). *ACTUALIZARE 16:00 Un nou bilant provizoriu furnizat de autoritati: 20 de morti si 35 de raniti Cel putin 20 persoane au murit si minim 35 au fost ranite astazi, in sudul Italiei, in urma unei coliziuni intre doua trenuri, transmit televiziunile de stiri.

Dezastrele se tin lant in China: Cel putin sase morti, opt raniti si peste 2000 de locuinte distruse in urma taifunului Nepartak (VIDEO)

Dupa zile intregi cu furtuni puternice si inundatii cumplite, Taifunul Nepartak a facut ravagii in mai multe regiuni din China si Taiwan. Cel putin 6 persoane au murit, opt sunt date disparute si.

Un nou atac terorist in Turcia. Cel putin 11 victime

Militantii kurzi au comis sambata dupa-amiaza un atac cu masina-capcana asupra unei unitati militare din sud-estul Turciei, dupa care au deschis focul de arma automata, 11 soldati fiind raniti,.

Atac cu masina-capcana intr-o unitate militara din sud-estul Turciei. 11 persoane au fost ranite

11 soldati turci au fost raniti, sambata, intr-un atac cu masina-capcana comis de militantii kurzi, care a avut loc intr-o unitate militara din sud-estul Turciei.

Turcia: Militantii kurzi au detonat o masina-capcana langa un avanpost militar

Militantii kurzi au detonat o masina-capcana in apropierea unui avanpost militar din sud-estul teritoriului turc si au deschis focul langa facilitate, impuscand mortal un soldat si un civil, in vreme ce alti sapte soldati au fost raniti, scrie Reuters.

Accident de tren in Italia: Cel putin 10 morti si cateva zeci de raniti

Cel putin zece oameni au murit si alte cateva zeci au fost raniti marti dupa ce doua trenuri de pasageri au intrat in coliziune in sudul Italiei, relateaza Reuters si AFP, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )