Libnet.ro
UNICEF

09:45

Atentat la o moschee din Egipt. Cel putin 185 de morti si 100 de raniti

B1 B1,
Atentat la o moschee din Egipt. Cel putin 185 de morti si 100 de raniti

UPDATE:Ultimul bilant facut public de catre autoritati pune numarul celor decedati la 185 de persoane, iar ranitii la peste 100. UPDATE:Cel putin 155 de morti si 120 de raniti. Acesta este. continuă pe B1

Atentat la o moschee din Egipt. Cel putin 54 de morti si 75 de raniti

Un atentat sangeros a avut loc vineri intr-o moschee din Egipt. Un prim bilant indica 54 de morti si 75 de raniti. O bomba a fost detonata intr-o moschee din Penisula Sinai, zona in.

Atentat la o moschee din Egipt. Cel putin 155 de morti si 120 de raniti

UPDATE:Cel putin 155 de morti si 120 de raniti. Acesta este cel mai recent bilant al atacului din moschee. Numarul victimelor continua sa creasca. UPDATE: Bilantul atacului a ajuns la 115.

Atentat la o moschee din Egipt. Cel putin 235 de morti si 125 de raniti

UPDATE:Bilantul atentatului terorist din Egipt capata proportii de neimaginat. Procurorul general din Egipt a declarat cacel putin 235 de oameni au fost ucisi in sangerosul.

Atac intr-o moschee din Egipt. Cel putin 184 de morti si 125 de raniti

Guvernul egiptean a declarat vineri trei zile de doliu, dupa un atac la o moschee din peninsula Sinai care s-a soldat cu 184 de morti .

Atentat intr-o moschee din Egipt. Cel putin 155 de morti si 100 de raniti

Update: Ministerul Sanatatii de la Cairo estimeaza ca numarul mortilor ajunge la 155. Autoritatile spun ca exista si in jur de 100 de raniti. --- Un atac cu bomba si un schimb de focuri.

Atentat sinucigas intr-o moschee din Nigeria. Cel putin 50 de morti

Cel putin 50 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis marti intr-o moschee din nord-estul Nigeriei, transmit agentiile internationale de presa, citand un bilant anuntat de politie.

UPDATE Atentat terorist la o moschee din Egipt, soldat cu cel putin 200morti / Circa 125 de oameni au fost raniti in atacul din zona Sinai, marcata de insurgenta condusa de Statul Islamic

Cel putin 200 de oameni au murit dupa ce mai multi atacatori au detonat bombe si au deschis focul intr-o moschee din regiunea egipteana Sinai, potrivit presei locale si martorilor citati de Reuters. Peste 50 de ambulante au venit pentru a duce ranitii la spitalele din zona. Bombele au explodat cand credinciosii isi terminau rugaciunile de vineri, apoi atacatorii ce au venit cu patru vehicule off-road s-au apropiat si au deschis focul, a declarat Guardian o sursa militara. Unitati de armata si de politie au fost trimise in zona pentru a-i cauta pe teroristi. 37 In ultimul bilant furnizat de televiziunea egipteana se spune ca sunt 200 de morti.

UPDATE Atentat terorist la o moschee din Egipt, soldat cu cel putin 235morti / Circa 125 de oameni au fost raniti in atacul din zona Sinai, marcata de insurgenta condusa de Statul Islamic

Cel putin 235 de oameni au murit dupa ce mai multi atacatori au detonat bombe si au deschis focul intr-o moschee din regiunea egipteana Sinai, potrivit presei locale si martorilor citati de Reuters. Peste 50 de ambulante au venit pentru a duce ranitii la spitalele din zona. Bombele au explodat cand credinciosii isi terminau rugaciunile de vineri, apoi atacatorii ce au venit cu patru vehicule off-road s-au apropiat si au deschis focul, a declarat Guardian o sursa militara. Unitati de armata si de politie au fost trimise in zona pentru a-i cauta pe teroristi. 01 Procurorul general din Egipt a declarat ca cel putin 235 de oameni au fost ucisi in sangerosul atac.

Atentat intr-o moschee din Egipt. 54 de morti si alti zeci de raniti

Un atac cu bomba si un schimb de focuri comise de presupusi militanti ai retelei Stat Islamic s-au soldat cu moartea a cel putin 54 de persoane si ranirea altor 75. Atacul a avut loc la mocheea Al-Rawda din.

Atac terorist la o moschee din Egipt, soldat cu cel putin 54 de morti si 75 de raniti

Cel putin 54 de oameni au murit si circa 75 au fost raniti dupa ce cativa atacatori au detonat o bomba si au deschis focul intr-o moschee din regiunea egipteana Sinai, potrivit presei locale si martorilor citati de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )