Libnet.ro
UNICEF

17:01

Atentat sinucigas intr-o moschee din Nigeria. Cel putin 50 de morti

România Liberă România Liberă,
Atentat sinucigas intr-o moschee din Nigeria. Cel putin 50 de morti

Cel putin 50 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis marti intr-o moschee din nord-estul Nigeriei, transmit agentiile internationale de presa, citand un bilant anuntat de politie. continuă pe România Liberă

Cel putin 50 de oameni au murit intr-un atac sinucigas comis intr-o moschee din Nigeria

Cel putin 50 de persoane au fost ucise marti intr-un atac sinucigas atribuit gruparii jihadiste Boko Haram si comis intr-o moschee din Mubi, una dintre cele mai periculoase orase din Nigeria.

Atentat sinucigas: Cel putin 50 de morti

Carnagiu la moschee! Peste 50 de oameni au murit intr-un atentat sinucigas. Tragedia s-a petrecut in Nigeria, marti, unde un tanar si-ar fi detonat o centura cu explozibil, omorand zeci.

Atentat sinucigas in Irak. Zeci de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 21 de persoane si-au pierdut viata si alte 40 au fost ranite in Irak intr-un atac sinucigas cu masina-capcana in apropiere de o piata aglomerata din orasul Tuz Khurmatu, la sud de.

Nou atac terorist. Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 50 de persoane au murit in urma unui atac sinucigas ce a avut loc, marti, intr-o moschee din orasul nigerian Mubi, a declarat un reprezentant al Politiei, informeaza BBC News.

Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Ministerul Energiei se asteapta cel putin la o stagnare a energiei electrice, posibil chiar o diminuare, iar la gaze naturale nu a primit de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) semnale cu privire la o ajustare pozitiva, a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul unei operatiuni de distribuire a ajutoarelor alimentare in vestul Marocului, transmit.

Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afectiuni. Lidia Fecioru: Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman

Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman. Poti bea ceai de busuioc pentru dureri de cap, de stomac, pentru pancreas, pentru formele de stres, migrene si depresii. Ceaiul de.

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 femei au murit intr-o busculada produsa in timpul distribuirii unor pachete cu faina

O distribuire de faina de grau s-a incheiat tragic intr-o zona rurala saraca din Maroc, cel putin 15 femei murind din cauza busculadei produse in timpul oferirii pachetelor.

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 femei au murit intr-o busculada produsa in timpul distribuirii unor pachete cu faina de grau

O distribuire de faina de grau s-a incheiat tragic intr-o zona rurala saraca din Maroc, cel putin 15 femei murind din cauza busculadei produse in timpul oferirii pachetelor.

Incendiu puternic in Cluj. Cel putin 160 de persoane au fost evacuate dupa ce un complex studentesc a izbucnit in flacari

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-o bucatarie din complexul studentesc 'Hasdeu' din Cluj-Napoca si 160 de persoane au fost evacuate, fara sa fie cineva ranit. Purtatorul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )