Libnet.ro
UNICEF

10:45

Atentat sangeros in Pakistan: Circa 14 morti in urma unui atac cu bomba

B1 B1,
Atentat sangeros in Pakistan: Circa 14 morti in urma unui atac cu bomba

In nord-vestul Pakistanului s-a desfasurat un atentat cu bomba care a vizat un microbuz. Atentatul a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, anunta surse din cadrul politiei. continuă pe B1

Afganistan: 50 de morti in urma unui accident produs intre un autocar si un camion care transporta benzina

50 de persoane au murit vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina, informeaza AFP. in accidentul produs in districtul Ab Band.

Dan Muresan a murit in urma unui infarct

Fiul dostului ministru al Agriculturii, Dan Muresan, decedat in Kenya, a murit in urma unui infarct miocardic, au transmis ieri autoritatile keniene in urma efectuarii necropsiei si emiterii certificatului de deces.

Pakistan. Cel putin 14 persoane au murit in urma unui atentat cu bomba

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei.

Pakistan: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis intr-o zona tribala.

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei pakistaneze, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in orasul Jandol, districtul Bas Dir, in apropierea Vaii Swat, unde armata pakistaneza este implicata de doi ani intr-o ofensiva asupra insurgentilor talibani si membrilor retelei teroriste Al-Qaida.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, ieri seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de filmul considerat antiislam produs in SUA, informeaza AFP, potrivit Antena3. ro.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, sambata seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )