Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pakistan: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis intr-o zona tribala.

România Liberă România Liberă,
Pakistan: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis intr-o zona tribala.

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei pakistaneze, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in orasul Jandol, districtul Bas Dir, in apropierea Vaii Swat, unde armata pakistaneza este implicata de doi ani intr-o ofensiva asupra insurgentilor talibani si membrilor retelei teroriste Al-Qaida. continuă pe România Liberă

Pakistan. Cel putin 14 persoane au murit in urma unui atentat cu bomba

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei.

UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia.

Trei persoane au murit, iar alte 28 au fost ranite in confruntarile izbucnite in fata ambasadei americane din Tunis, conform unui bilant provizoriu citat de AFP, scrie Mediafax. Doi dintre raniti sunt in stare critica, conform unor surse medicale. Numerosi protestatari au patruns vineri dupa-amiaza in curtea ambasadei americane din Tunisia. Fortele de ordine au tras focuri de avertisment si au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor care au daramat gardul de beton si au .

Atentat sangeros in Pakistan: Circa 14 morti in urma unui atac cu bomba

In nord-vestul Pakistanului s-a desfasurat un atentat cu bomba care a vizat un microbuz. Atentatul a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, anunta surse din cadrul politiei.

Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

Un accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina s-a soldat cu moartea a 50 de persoane, intre care femei si copii, si mai multi raniti, au anuntat vineri oficialii locali, citati de AFP. Accidentul s-a produs vineri dimineata in districtul Ab Band din provincia Ghazni centru), traversat de autostrada principala dintre Kabul si Kandahar, oras situat in sudul tarii. Un autocar a intrat in coliziune, in jurul orei 06. 00 ora Romaniei) cu un .

Miting impotriva lui Vladimir Putin la Moscova: Cel putin 20.000 de participanti.

Zeci de mii de persoane s-au adunat sambata, la Moscova, pentru un nou mars impotriva presedintelui Vladimir Putin, potrivit Mediafax. Citeste si Vladimir Putin se declara pregatit sa colaboreze cu Mitt Romney, calificandu-l drept un om sincer Cel putin 20. 000 de oameni, conform unei estimari a AFP, participa la manifestatia initiata la ora 14. 00, ora Romaniei) in Piata Puskin. Politia apreciaza ca la miting participa circa 11. 000 de persoane. In fruntea marsului se aflau fostul .

Vulcanul de Foc erupe in Guatemala. Cel putin 33.000 de persoane sunt evacuate

Vulcanul de Foc din Guatemala, care a cunoscut joi cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu, cu coloane de fum si cenusa vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri, a impus evacuarea a cel.

A fost desemnat cel mai sexy barbat intr-un costum. Vezi despre cine este vorba.

Fotbalistul David Beckham a fost desemnat cel mai sexy barbat in costum, intr-un top online, realizat de reteaua de magazine britanice Austin Reed, specializata in costume barbatesti, relateaza Mediafax. David Beckham este in mod indubitabil unul dintre cei mai stilati barbati de pe planeta, a declarat un purtator de cuvant al retailerului Austin Reed, informeaza dailymail. co. uk. Acesta a precizat ca un costum bun poate sa transforme un barbat. Cei mai multi barbati sunt nevoiti sa imbrace .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )