Libnet.ro
UNICEF

21:45

Atentat sinucigas intr-un hotel din capitala Libanului

B1 B1,
Atentat sinucigas intr-un hotel din capitala Libanului

Un terorist kamikaze s-a aruncat in aer, miercuri dupa-amiaza, intr-un hotel din vestul orasului Beirut, in timp ce autoritatile incercau sa perchezitioneze camera lui. Explozia a avut loc la Hotelul Roy,. continuă pe B1

Atentat sinucigas intr-un hotel din capitala Libanului

Un terorist kamikaze s-a aruncat in aer, miercuri dupa-amiaza, intr-un hotel din vestul orasului Beirut, in timp ce autoritatile incercau sa perchezitioneze camera lui.

Atentat sinucigas intr-un hotel din capitala Libanului

Un terorist kamikaze s-a aruncat in aer, miercuri dupa-amiaza, intr-un hotel din vestul orasului Beirut, in timp ce autoritatile incercau sa perchezitioneze camera lui, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate libaneze, citate de AFP.

FOTO: Bucurestiul, surclasat de Moscova in privinta dificultatii traficului. Cum arata ambuteiajele din capitala Rusiei

Bucurestiul este renumit pentru traficul rutier infernal, iar soferii din Capitala se plang, zi de zi, de ambuteiaje si de timpul indelungat petrecut la volan in fiecare zi.

Un copil de 5 ani s-a intoxicat cu clor, dupa ce a petrecut cateva ore la o piscina unui hotel din Bran

Un copil de cinci ani a ajuns la spital intoxicat cu clor dupa ce a petrecut cateva ore la o piscina unui hotel de patru stele din Bran. Parintii lui acuza si ei o stare de rau, la fel si mai multi turisti care.

Sorin Oprescu, in inspectie la santierele din Capitala

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a facut, marti, o inspectie la santierele din Bucuresti. Acesta a vizitat mai mutle monumente aflate in proces de reabilitare. Pe primul loc pe agenda de lucru a primarului general.

Iorgu, CBRE: Cererea pentru spatiile de birouri din Capitala, la un nivel istoric, anul trecut

Cererea de spatii pentru birouri din Bucuresti a atins, anul trecut, cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, ne-a declarat Razvan Iorgu, managing director al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Sotia lui Constantinescu spune ca acesta a fost externat si locuieste intr-un apartament din apropierea spitalului

Sotia presedintelui CJ Constanta Nicusor Constantinescu a anuntat, marti, ca acesta nu se mai afla in spital, iar acum se afla acum intr-un apartament inchiriat in apropierea spitalului, necesitand supraveghere medicala constanta.

Politia elena a confiscat o tona de heroina intr-un depozit din Koropi: 14 persoane au fost arestate

Circa o tona de heroina a fost confiscata dintr-un depozit din apropiere de Atena, iar paisprezece persoane au fost arestate, a anuntat duminica politia portuara elena, potrivit Agerpres. Printre persoanele.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )