Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iorgu, CBRE: Cererea pentru spatiile de birouri din Capitala, la un nivel istoric, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iorgu, CBRE: Cererea pentru spatiile de birouri din Capitala, la un nivel istoric, anul trecut

Cererea de spatii pentru birouri din Bucuresti a atins, anul trecut, cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, ne-a declarat Razvan Iorgu, managing director al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO: Bucurestiul, surclasat de Moscova in privinta dificultatii traficului. Cum arata ambuteiajele din capitala Rusiei

Bucurestiul este renumit pentru traficul rutier infernal, iar soferii din Capitala se plang, zi de zi, de ambuteiaje si de timpul indelungat petrecut la volan in fiecare zi.

Pasajul Unirii din Capitala a fost inundat: Circulatia este deviata

Pasajul Unirii a fost inundat in urma furtunii de vineri seara din Capitala, echipele Apa Nova aflandu-se la fata locului pentru evacuarea apei, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantei Brigazii Rutiere, Diana.

Copiii de la un centru de plasament din Capitala au invatat ce este rugby-ul

Copiii de la un centru de plasament din Capitala s-au distrat pe terenul de sport si au invatat si cateva miscari de rugby. Un grup de jucatori din patru tari ale lumii au inlocuit pret de cateva ore.

Un detinut a sunat la Sectia 4 Politie din Capitala incercand sa insele prin metoda Accidentul

Un tanar de 23 de ani, incarcerat intr-un penitenciar din provincie, a sunat in noaptea de vineri spre sambata la Sectia 4 a Politiei Capitalei si i-a spus ofiterului de serviciu ca fiul sau a cauzat un accident, dandu-se drept procuror si solicitand 20. 000 de lei pentru a-l ajuta, informeaza Mediafax.

Reactia NetCity Telecom la acuzatiile furnizorilor de internet: Daca ar intra in legalitate, furnizorii de internet ar plati 17 milioane de euro catre Primarie pe autorizatii si chirii pentru retelele aeriene din Bucuresti

Presupunand ca ANISP asociatia furnizorilor de internet) si-ar dori intrarea in legalitate si ar obtine autorizatii de constructie pentru retelele amplasate aerian in Bucuresti, respectiv ar plati chirie pentru utilizarea acestei infrastructuri - circa 120. 000 de stalpi de lemn, metalici sau de beton se afla amplasati pe teritoriul orasului - estimam ca Municipalitatea ar incasa aproximativ 7 milioane de euro din autorizatii si peste 10 milioane de euro din chirii, sustine NetCity Telecom, compania care opereaza reteua de fibra optica a Capitalei, intr-un raspuns furnizat HotNews. ro. NetCity Telecom sustine ca, in comparatie, chiriile platite pentru utilizarea retelei NetCity sunt mai mici si ca nu exista nici o baza legala pentru aplicarea masurilor de remediere recomandate de autoritatea de reglementare in comunicatii.

Se cauta constructor pentru 37 km. din Autostrada Transilvania pentru 531 mil. euro

Compania Nationala de autostrazi si Drumuri CNADNR) cauta un constructor dispus sa realizeze un tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, pentru cel mult 2,33 miliarde de lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei.

Urmeaza o saptamana de foc pentru scena politica din Romania

Incepe o saptamana fierbinte pe scena politica. PNL si PDL intra in linie dreapta cu intocmirea documentelor pentru infiintarea noului partid, liberalii isi aleg noua conducere dupa demisia lui Crin.

Zi nationala de doliu pe 23 iunie in Bulgaria, pentru victimele inundatiilor din Varna

Consiliul de Ministri din Bulgaria a declarat zi nationala de doliu data de 23 iunie, in memoria victimelor inundatiilor din orasul Varna de la Marea Neagra, relateaza Novinite. com. Guvernul bulgar a.

Zi nationala de doliu pe 23 iunie in Bulgaria, pentru victimele inundatiilor din Varna

- Consiliul de Ministri din Bulgaria a declarat zi nationala de doliu data de 23 iunie, in memoria victimelor inundatiilor din orasul Varna de la Marea Neagra, relateaza site-ul Novinite. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )