Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atentat terorist in Franta. Urmatorul numar al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist in Franta. Urmatorul numar al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Numarul viitor al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

Atentat terorist in Franta. Mizele atacului de la Charlie Hebdo

Va schimba oare atacul impotriva publicatiei Charlie Hebdo atitudinea si strategia lumii occidentale fata de lumea musulmana, respectiv fata de terorism, asa cum s-a intamplat dupa 11 septembrie?Va fi din nou afectata democratia, reduse libertatile, drepturile omului, sporit amestecul serviciilor secrete in viata cetateanului?.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo, scos pe piata in trei milioane de exemplare. Cum va arata coperta

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

Mizele atacului de la Charlie Hebdo: promovarea islamofobiei si instalarea tensiunilor ce vor conduce la alte atentate teroriste

Va schimba oare atacul impotriva publicatiei Charlie Hebdo atitudinea si strategia lumii occidentale fata de lumea musulmana, respectiv fata de terorism, asa cum s-a intamplat dupa 11 septembrie?Va fi din nou afectata democratia, reduse libertatile, drepturile omului, sporit amestecul serviciilor secrete in viata cetateanului?, se ]ntreabaEva Galambos, analist al relatiilor internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Hollande si premierul Valls fac apel la respingerea stigmatizarii

Presedintele francez, Francois Hollande, a facut cerut, vineri, sa se refuze supralicitarea, stigmatizarea, dupa o serie de incidente in Franta ce au vizat comunitatea musulmana de la atentatul terorist impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Decriptarea, pagina cu pagina, a ultimului numar din Charlie Hebdo. Ce aveau ziaristii in fata in momentul in care au fost asasinati

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura romani contemporani, scriitorul iesean Dan Alexe, explica, pagina cu pagina, ce au vrut sa transmita ziaristii de la Charlie Hebdo in ultimul numar al saptamanalului, cel pe care-l aveau pe masa de sedinta cand au fost atacati de teroristi.

Atentat terorist in Franta. Eventualii complici ai jihadistilor, cautati de politie. Masuri de securitate sporite la scoli si lacasuri de cult

Fortele de securitate franceze au continuat, luni, cautarile pentru a gasi eventuali complici ai celor trei jihadisti care au atacat, saptamana trecuta, redactia Charlie Hebdo si terorizat timp de 53 de ore Franta cu luari de ostatici, a anuntat premierul francez Manuel Valls. In acelasi timp securitatea in jurul scolilor, lacasurilor de cult si a altor puncte sensibile a fost intarita, inclusiv prin mobilizarea a 10. 000 de militari.

Atentat terorist in Franta. Care sunt trupele speciale care i-au anihilat pe teroristii care au atacat Charlie Hebdo

Autorii atentatului terorist din Franta au fost ucisi. La operatiunea de urmarire si anihilare a fratilor care au lansat atacul terorist impotriva redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, si care vineri au mai luat ostatici in Paris si la tipografia din nordul Frantei, au fost mobilizati simultan, pentru prima data, trupele de elita ale Jandarmeriei si Politiei franceze, Raid si GIGN.

Atentat terorist in Franta. Momentul interventiei in forta a trupelor speciale, in urma careia cei trei teroristi au fost ucisi

Atentat terorist in Franta |Cei trei teroristi implicati in atacul terorist din redactia revistei saptamanale Charlie Hebdo si care au coordonat alte doua luari de ostatici au fost ucisi de fortele de interventie franceze la capatul a 49 de ore de teroare.

Atentat terorist in Franta. Partenera lui Charb, editorul Charlie Hebdo: Am stiut mereu ca va fi asasinat

Stephane Charbonier, Charb, a fost editorul revistei satirice Charlie Hebdo. El este printre cei 12 oameni ucisi in atentatul terorist din Franta de miercuri, de la sediul redactiei, si unul dintre cei vizati direct de teroristi pentru caricaturile ce il reprezentau pe Profetul Mahomed. Partenera lui Charb marturiseste ca a stiut mereu ca acesta va sfarsi prin a fi ucis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )