Libnet.ro
UNICEF

09:45

Atentat terorist intr-o moschee din Arabia Saudita: cel putin 15 morti

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist intr-o moschee din Arabia Saudita: cel putin 15 morti

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza Al Jazeera. continuă pe Adevărul

ATAC TERORIST la o moschee din Arabia Saudita

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite, joi, intr-un atac terorist la o moschee siita din Arabia Saudita.

Atac terorist la o moschee din Arabia Saudita. 15 oameni au murit

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza Al Jazeera, potrivit Mediafax.

Atentatul comis la o moschee din Arabia Saudita, REVENDICAT

Un grup afiliat retelei teroriste sunnite Stat Islamic a revendicat atentatul sinucigas comis joi la o moschee din Arabia Saudita, soldat cu 15 morti.

Atac terorist la o moschee siita din Arabia Saudita: Cel putin 13 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, care nu a fost pana in prezent revendicat, informeaza Al.

Arabia Saudita suplimenteza arsenalul militar din Yemen

Arabia Saudita a adus, din nou, in Yemen, echipamente militare pentru a ajuta fortele loialiste aflate in razboi cu rebelii siiti.

Cel putin 17 morti, dupa un atentat cu bomba in Arabia Saudita

Cel putin 17 oameni au murit, joi, in urma unui atentat cu bomba care a vizat o moschee frecventata de politie la Abha, in sudul Arabiei Saudite, a anuntat televiziunea de stat Ikhbariya, citata de AFP.

Patru morti si zeci de raniti, intr-o explozie din Fasia Gaza

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza .

Un barbat si-a curatat autovehiculul intr-un rau din statiunea Cheia: Vrei 10 lei sa iti speli masina? (FOTO)

Un turist aflat in statiunea Cheia a intrat cu masina in rau pentru a o spala. Imediat si-a atras antipatia celorlalti turisti din zona, fiind apostrofat, mai ales ca acestia motivau ca folosesc apa pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )