Libnet.ro
UNICEF

11:45

Patru morti si zeci de raniti, intr-o explozie din Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
Patru morti si zeci de raniti, intr-o explozie din Fasia Gaza

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza . continuă pe România Liberă

Noi incidente in Fasia Gaza. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in zona.

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina.

VIDEO Pompierul de la ISU Calarasi, ranit intr-o explozie produsa in curtea institutiei, vizitat la spital de ministrul de Interne

Daniel Mitran, pompierul de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi care a fost ranit in urma unei explozii produse in curtea institutie, a fost vizitat, marti, la spital de vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne. Pompierul este internat la Spitalul de Arsi din Capitala, starea acestuia fiind una buna.

Un barbat si-a curatat autovehiculul intr-un rau din statiunea Cheia: Vrei 10 lei sa iti speli masina? (FOTO)

Un turist aflat in statiunea Cheia a intrat cu masina in rau pentru a o spala. Imediat si-a atras antipatia celorlalti turisti din zona, fiind apostrofat, mai ales ca acestia motivau ca folosesc apa pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )