Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atentate teroriste la Bruxelles. Esecul autoritatilor belgiene: Un exemplu perfect de haos organizat

Adevărul Adevărul,
Atentate teroriste la Bruxelles. Esecul autoritatilor belgiene: Un exemplu perfect de haos organizat

Atacurile teroriste care au ucis cel putin 31 de persoane marti dimineata, la Bruxelles, ar fi putut fi evitate, spun tot mai multi oficiali belgieni. Deja, serviciile de securitate au confirmat faptul ca aveau informatii cu privire la un atac iminent, dupa arestarea unei importante figuri jihadiste. continuă pe Adevărul

Atentate teroriste la Bruxelles. Comisia Europeana cere personalului sa ramana acasa sau in birouri VIDEO

Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja, informeaza Reuters si AFP.

Atentate la Bruxelles: razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? Principalele ipoteze ale anchetatorilor

Procurorul general al Belgiei a confirmat ca atacurile din Bruxelles au fost atentate teroriste. Cel putin 26 de persoane au murit, iar alte 55 au fost ranite. Atentatele au loc la patru zile de la arestarea lui Salah Abdeslam, considerat arhitectul atacurilor din noiembrie, de la Paris. Recent, autoritatile belgiene au atras atentia ca amenintarile teroriste raman ridicate, iar resursele pentru combaterea lor - limitate.

Atentate teroriste la Bruxelles. Basescu: Organizatiile teroriste si-au transferat adeptii in Europa odata cu valul migrator islamist

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a comentat marti, pe pagina personala de Facebook, atentatele de la Bruxelles. El spune ca era logic ca odata cu valul migrator islamist organizatiile teroriste sa isi transfere cat mai multi adepti in Europa, mentionand ca nu liderii politici europeni vor plati factura nesabuintei, ci cetateni europeni nevinovati .

FOTO + VIDEO LIVE: Atentate teroriste la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Bilant provizoriu: 34 de morti

Trei explozii au avut loc in Bruxelles, doua la aeroport si una la metrou. Conform bilantului temporar anuntat de RTBF, sunt 34 de morti.

FOTO + VIDEO LIVE: Atentate teroriste la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Bilant provizoriu: 32 de morti. Gruparea SI a revendicat atacul

Potrivit celui mai recent bilant, in atentatele care au avut loc, marti dimineata, la aeroportul international Zaventem si la statia de metrou Malbeek, 32 de persoane au murit si peste 230 au fost ranite.

Radu Tudor: Cred ca nici Romania nu poate fi protejata la nesfarsit de atentate teroriste

Analistul militar Radu Tudor a spus, marti, dupa atentatele de la Bruxelles, ca nu exclude varianta ca Romania sa fie vizata de atacuri ale teroristilor. Eu cred ca nici Romania nu poate fi.

Cronologie atentate teroriste in Belgia. Un atentat similar a avut loc in saptamana Pastelui, pe aeroportul Zaventem, in 1979

Sase explozii au avut loc, marti dimineata, in Bruxelles, dintre care doua la aeroportul Zaventem si alte patru la statii de metrou, printre care statia Schuman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )