Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atentatele din Sri Lanka: unul dintre atacatorii sinucigasi, filmat in timpul atacului VIDEO

Playtech Playtech,
Atentatele din Sri Lanka: unul dintre atacatorii sinucigasi, filmat in timpul atacului VIDEO

Au aparut primele imagini cu unul dintre atacatorii sinucigasi care a provocat una dintre exploziile din Sri Lanka. in imaginile facute publice, se vede un tanar cu rucsac, care intra linistit intr-o biserica din Sri Lanka. Se intampla chiar in timpul slujbei de Pastele catolic. El intra in biserica, trece printre enoriasii adunati la slujba [] . continuă pe Playtech

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Politia din Sri Lanka a arestat 13 barbati in legatura cu atentatele de duminica, produse in biserici si hoteluri, ce au ucis peste 200 de persoane, au declarat luni surse din politie citate de AFP.

Doi frati islamisti au jucat un rol cheie in atentatele din Sri Lanka

Doi frati srilankezi islamisti au jucat un rol cheie in atentatele de duminica din Sri Lanka, soldate potrivit ultimului bilant cu peste 320 de morti, a informat, astazi, AFP.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Guvernul a blocat retelele de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii false

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminica blocarea temporara a retelelor de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii incorecte si false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocand moartea a cel putin 158 de persoane, scrie AFP.

ISIS a revendicat atentatele din Sri Lanka, in urma carora au murit peste 300 de oameni

ISIS si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile cu bomba din Sri Lanka, in urma carora au murit peste 300 persoane. Gruparea extremista Statul Islamic a spus ca au fost vizati locuitorii tarilor.

Teodor Melescanu a anuntat instituirea celulei de criza la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai multi romani, printre care si copii, sub teroarea din Colombo

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat duminica la Antena 3 ca urmareste cu interes evolutia evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Melescanu a anuntat ca la ministerul de Externe se va institui celula de criza.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Papa Francisc s-a declarat aproape de toate victimele acestei crude violente

Papa Francisc a adus un omagiu numeroaselor victime ale atacurilor care au avut loc duminica, in Sri Lanka, in timpul traditionalei slujbe de Paste celebrata la Vatican, suveranul pontif declarandu-se aproape de toate victimele acestei crude violente, relateaza BFM TV.

Consiliul de Securitate ONU condamna atentatele din Sri Lanka

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a condamnat dur seria de atacuri teroriste comise duminica in Sri Lanka si a facut apel la asumarea responsabilitatii pentru atentate, conform unui comunicat emis luni, relateaza Mediafax, citand agentia de presa Tass.

Gafa lui Trump dupa atentatele din Sri Lanka: Atacurile au ucis cel putin 138 milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a comis o gafa de proportii intr-un mesaj in care exprima condoleante dupa atentatele din Sri Lanka. intr-o postare pe Twitter, liderul de la Casa Alba a sustinut ca at.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )