Libnet.ro
UNICEF

21:30

Atentie! Locul din Romania in care iti poate iesi in cale acest fel de vipera!

Antena3 Antena3,
Atentie! Locul din Romania in care iti poate iesi in cale acest fel de vipera!

Putina lume stie, dar in zona de est a Romaniei cu precadere in Moldova) traieste o subspecie de vipera unica in lume: vipera de stepa. Este un sarpe veninos de talie mica, considerabil mai mica. continuă pe Antena3

Cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone

Daca simti ca petreci cea mai mare parte a zilei cu smartphone-ul in mana, ar fi bine sa stii principalul vinovat. Solutia implica sa inveti cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone. Smartphone-ul este principalul viciu al secolului 21. S-au scris numeroase articole pe marginea acestui subiect, s-au efectuat numeroase [].

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

SMILEY a recunoscut TOT! Persoana care i-a FURAT inima nu e din ROMANIA! Fanilor nu le-a venit sa creada (FOTO)

Celebrul cantaret Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! Solistul are fani nu doar in randul romanilor, ci si in randul rezidentilor straini, asa cum insusi solistul a.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

Online si offline: migrare sau completare? Spre ce se indreapta retailul de fashion din Romania

Piata de fashion online din Romania va creste cu aproximativ 20% in 2018, urmand sa ajunga la nivelul de 258 milioane euro. Cresterea urmeaza acelasi ritm cu intreaga piata de e-commerce si nu inseamna neaparat ca vanzarile din magazinele clasice vor.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

Atentie soferi: Politia iti poate suspenda automat talonul, fara sa te anunte!

Din 20 mai 2018 au intrat in vigoare noi modificari la legislatia privind ITP-ul masinilor, ce prevad conditiile in care pot trece masinile de inspectie si regimul de sanctiuni. Astfel, daca va expira.

O poza care iti inalta inima

In Bucuresti, sambata, a avut loc un miting organizat de PSD care i-a prilejuit fotografului nostru aceasta poza frumoasa, abstractie facand de faptul ca participantii la manifestatie nu protestau impotriva Guvernului, ci il sustineau fara sa existe nicio amenintare politica. Poate cel mult o amenintare din partea DNA.

Dragoste in vremea leprei. Tichilesti, taramul ultimilor leprosi din Romania

In Romania exista de peste un secol un loc in care boala mutileaza, durerea atinge cote inimaginabile si totusi nu exista nici rautate, nici nefericire. Eun loc in care povestile de dragoste sunt multe si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )