Libnet.ro
UNICEF

14:15

Atentie, soferi. Aceste masini nu se mai inmatriculeaza in Romania din 2021

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Aceste masini nu se mai inmatriculeaza in Romania din 2021

Conform unei statistici, la nivel mondial, exista un procent de 35 % din populatia Globului care conduce pe partea stanga a drumului, folosind autoturisme fabricate special, cu volan pe partea dreapta. Atentie, soferi. Aceste masini vor fi imposibil de inmatriculat din 2021 in tari precum Marea Britanie, in fostele colonii britanice, in Japonia, precum si . continuă pe Playtech

Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. Decizie definitiva

Posesorii auto primesc o veste rea din partea Registrului Auto Roman RAR)! Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. De cand intra in vigoare legea?! Lovitura pentru posesorii de masini cu volan pe partea dreapta Registrului Auto Roman tocmai a facut anuntul! Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al .

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

La cei 94 de ani ai sai, bunica Printului William reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari. Nu doar ca este cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, dar este si mereu pregatita sa.

FOTO Romania din satelit: zonele din tara care se scufunda in fiecare an

O harta realizata pe baza datelor satelitare culese pe o perioada de aproape cinci ani dezvaluie o serie de zone din Romania care se scufunda cu cativa centimetri pe an. Harta de acum,.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

VIDEO Probabil cel mai frumos joc din 2020, Ghost of Tsushima, primeste ultimul trailer

Daca ti-au placut vreodata filmele cu samurai, iminentul Ghost of Tsushima ti-ar putea oferi cea mai apropiata experienta de acea perioada din istoria Japoniei. Mai sunt doar cateva zile.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )